Bosch Athlet BCH6ZOO, aspirator vertical cu acumulator Li-Ion

Bosch Athlet BCH6ZOO este unul dintre cele mai populare aspiratoare verticale care doresc să înlocuiască modelele standard, dar nu și pe cele portabile. Face parte dintr-o serie care oferă mai multe variante și la prima vedea ați putea zice că singura diferență dintre cele trei este culoarea, însă nu este așa, deoarece varianta roșie de jos vine cu ceva mai multe accesorii și o greutate mai mare. Poate că din imaginea de jos nu se vede, însă vorbim de un aspirator ideal pentru iubitorii de animale (este prezentă și o pictogramă).

Fiind cea mai bine dotată variantă, este și cea mai grea, de aceea aveți o curea de umăr în caz că vreți să vă ușurați munca. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acesta nu poate fi folosit ca unele aspiratoare verticale care au motorul, recipientul de colectare și acumulatorul aproape de mână, adică îl veți folosi strict pentru podele și tapițerie. Nu va fi prea ușor să-l folosiți la aspirarea scafelor sau a treptelor, însă pentru unii dintre voi acei 4.5 kg nu v-ar descuraja. Există și varianta neagră care are numai 3 kg și care poate fi mânuită ceva mai bine dar nu este la fel de bine echipat (nu are EasyClean). Acest sistem de golire este gândit ceva mai bine pentru că nu doriți să împrăștiați părul sau praful adunat prin locuință.

E destul de ușor să vedeți diferențele între ele deoarece multe specificații sunt identice. Îmi place că producătorul oferă variante diferite pe culori diferite, astfel încât fiecare utilizator să poată alege ce i se potrivește sau cât își permite. Ca de fiecare dată, eu vă recomand cel mai bine echipat model, astfel ca voi să nu aveți ce să-i reproșați. Seamănă mult cu Rowenta Air Force Light RH6543 doar că acesta are o autonomie pe jumătate și performanțe mai modeste.

Concluzie

Probabil că îl veți folosi ceva mai des pe modul Turbo de aspirare deoarece veți termina mai repede și nu mai trebuie să reveniți pentru că aspiră totul. Bosch Athlet BCH6ZOO este mult peste un model portabile, iar aici mă refer la portabilitate, performanțe de aspirare și autonomie. Poate că vă place acest tip de aspirator, adică fără cablu și rază de acțiune limitată.

Te-ar mai putea interesa