Bosch SPV6ZMX23E, mașină de spălat vase cu clasă energetică foarte bună – C

Mașina de spălat vase Bosch SPV6ZMX23E face parte dintr-o serie mai avansată care prezintă o caracteristică specială – PerfectDry. Un model de top oferă specificații foarte bune pe lângă dotările de top, însă nu aveți nevoie de cea mai mare capacitate de încărcare. Spun asta pentru că modelul prezentat în imagine este unul cu capacitate de 12 seturi. Asta înseamnă că poate spăla vasele cât pentru 2 mese și mai e loc pentru alte tipuri de articole (accesoriile unor aparate).

Nu are un design care să vă atragă deoarece se integrează complet în mobilier și panoul de control îl puteți accesa doar când ușa este deschisă. Bosch SMS6ECI07E este o alternativă la cea de jos pentru că nu necesită incorporare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Cu Home Connect puteți supraveghea mai bine aparatul și veți ști când va fi gata fără a mai sta prin preajmă. Dacă aveți o casă Smart trebuie să știți că aparatul este compatibil cu Alexa, adică o puteți controla vocal (nu este disponibilă în toate țările). Timpul rămas poate fi văzut pe podea deoarece informația este proiectată cu ajutorul caracteristicii TimeLight. Cu ajutorul aplicației puteți alege și programul în funcție de anumiți parametrii: grad de murdărie, tip și cantitate. Tacâmurile se pun în partea de sus fiind un sertar special pentru acestea.

Interiorul poate fi reglat pentru a face loc unor articole mai speciale (raftul superior are reglaj de până la 5 cm). Are un senzor de încărcare astfel că își ajustează automat programul și nu este necesară o opțiune de reducere a consumului (Half Load, cum oferă alți producători).

Concluzie

Clasa energetică C este cea mai bună pentru acest tip de aparat și și trebui să vă gândiți bine pentru că veți economisi bani (pe an consumă numai 188 kWh). Bosch SPV6ZMX23E este un model compact, adică lățimea este de 45 cm. De aceea este și acea limitare de capacitate de până la 10 seturi, însă mulți se pot descurca și cu atât. Aveți un control destul de bun asupra întregului aparat, puteți amâna pornirea, alege ușor programul dorit în funcție de ce aceți de spălat.

Te-ar mai putea interesa