Bosch SMS6ECI07E, mașină de spălat vase din seria 6 SilencePro

Modelul prezentat mai jos este unul care nu se incorporează în mobilier, ci doar se instalează sub blat dacă așa doriți. Este vorba de Bosch SMS6ECI07E care oferă o capacitate destul de bună de spălare, dar și restul specificațiilor sunt foarte bune. Arată diferit pentru că face parte dintr-o serie performantă, am și menționat-o sus. Chiar dacă este un model standard, panoul de control se află tot pe marginea superioară ca și la variantele incorporabile. Astfel designul frontal este mai simplu și se poate vedea timpul rămas, dar se pot vedea și opțiunile active (sunt mici iconițe).

Sunt mașini de spălat vase ceva mai avansate decât restul, astfel că și prețurile sunt mult mia piperate, dar le consider corecte.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă ați avut doar aparate performante, atunci merită să faceți un upgrade și mai bun. Anumiți producători nu oferă atât de multe dotări pe o mașină de spălat, de aceea trebuie să vă îndreptați atenția spre branduri de top. Aș putea spune că Bosch este un producător de top și tinde să ofere soluții doar premium pentru clienți mai pretențioși. Un alt model de la acesta este Bosch SMI8YCS01E.

Poate spăla și usca un număr mare de vase că doar vorbim de un aparat cu lățime de 60 cm. Panoul de control este poziționat pe marginea ușii, astfel că nu mai trebuie să vă aplecați la el și îl puteți controla din picioare. Bineînțeles, are Home Connect pentru ca voi să-l supravegheați și controlați chiar din aplicație. Adică este un aparat Smart și acest brand oferă multe alte parate cu această caracteristică, astfel că aveți nevoie o singură aplicație.

Programele sale sunt cele care le vedeți și la alte modele, doar la funcții vedem ceva mai multe. Se poate amâna programul cu până la 24 de ore, astfel că puteți fi în preajmă când spală ori este pe final programul.

Concluzie

Bosch SMS6ECI07E are un consum foarte mic și se vede după clasa de eficiență energetică – D. Aceasta este și cea mai bună pentru această categorie de aparate, cele mai multe având clasa F. Se poate vedea cu ușurință statul sul programului, este o variante foarte silențioasă și performantă.

Te-ar mai putea interesa