Bosch SPV6YMX11E, mașină de spălat vase cu TimeLight

Bosch SPV6YMX11E este una dintre acele mașini de spălat vase care oferă ceva mai multe dotări și este evident că doar are un preț de două ori mai mare decât altele, însă în consider acceptabil. Din imaginea de jos se vede atât aparatul cât și noua etichetă. Acest producător de aparate oferă doar soluții ca și mașina de spălat de jos, adică ceva mai dotată și bine organizată la interior. Poate că nu este foarte încăpătoare însă 10 seturi pentru un model cu lățime de 45 cm, este destul de mult.

Capacitatea de încărcare a unei mașini de spălat vase nu influențează prețul, dar nici tipul ei (independentă sau incorporabilă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Costă mult însă se laudă cu una dintre cele mai bune clase energetice de pe piață – Clasa B. Cu alte cuvinte, are un consum atât de redus încât vă puteți recupera o bună parte din investiție, plus că este și fiabilă. Aș putea spune că este genul de aparat căruia nu prea ai ce să-i reproșezi, însă nu oricine este dispus să cheltuie atât de mult.

Atunci când ai o limită de buget, trebuie să faci mici compromisuri, dar trebuie să luați în calcul un brand de top. După cum am menționat mai sus, mărimea nu influențează prețul, astfel că puteți alege fie o variantă cu lățime de 45 cm, fie una cu lățime de 60 cm.

Dacă acele caracteristici speciale (TimeLight, Home Connect, Perfect Dry, Vario Flex Pro, Vario Pro) vi se pare utile, atunci nu ar trebuie să stați pe gânduri, iar acestea influențează destul de mult prețul aparatului, astfel că o mașină de la Bosch cu mai puține dotări poate avea un preț chiar și sub 2000 RON.

Concluzie

Bosch SPV6YMX11E face parte din cea mai nouă generație de aparate de la acest mare producător, de aceea și vedem acele coșuri speciale + sertarul pentru tacâmuri, dar și numeroase funcții pe panoul de control. Nu mai trebuie să vă faceți probleme dacă nu folosiți Home Connect, informația despre programe (timpul rămas) este proiectată pe podea (cum are și modelul de la concurență Electrolux EEM48320L).

Te-ar mai putea interesa