Bosch SPV6EMX11E, mașină de spălat vase cu lățime de 45 cm

Modelul prezentat în imaginea de jos are o capacitate destul de interesantă pentru dimensiunile sale însă nu poate fi mult mai mare. Este vorba de Bosch SPV6EMX11E care are 10 seturi și nu cred că veți găsi alta mai încăpătoare cu o așa lățime. Dacă vorbim de o lățime mai mare atunci vorbim și de capacitate de până la 14 seturi, dar poate că nu veți spăla niciodată atât de multe vase. Coșurile sale permit introducerea și altor articole că doar are rafturi ajustabile.

Doar din imagine se poate vedea că este vorba de o mașină de spălat complet incorporabilă și care nu ocupă mult spațiu sub blat. Aș putea spune că este ideală pentru cei care au o bucătărie mică și, totuși, vor să fie destul de echipată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că nu este cea mai încăpătoare mașină din acest buget, însă și 10 seturi sunt de ajuns dacă vreți să spălați vasele pentru două mese. Aparatul oferă 6 programe de spălare și la final sunt uscate pentru a fi puse la loc. Consider că acel panou de control oferă suficiente informații și mai multe le veți găsi în manualul său.

Păreri pro și contra

Branduri cu mai multă experiență oferă soluții mai bine echipate, iar cea de sus merită să fie pusă pe listă. Home Connect nu lipsește de pe acest model, astfel că voi puteți controla sau monitoriza aparatul de la distanță. Veți vedea cu exactitate timpul rămas cu TimeLight, pentru că este proiectat pe podea timpul și foarte puține modele oferă această caracteristică. Un aparat electrocasnic ca acesta nu ar trebui să lipsească din bucătăria dumneavoastră și prețul este conform dotărilor. Are sistem Rackmatic triplu, astfel că înălțimea coșului superior poate fi ajustată pe 3 niveluri (chiar și după ce l-ați încărcat). Pentru tacâmuri nu aveți un coș mic, ci un sertar în partea de sus.

Este perfectă pentru cei care vor să aibă o locuință Smart, deoarece mașina poate fi controlată vocal prin Amazon Alexa. Bosch SPV6EMX11E impresionează la multe capitole, motiv pentru care este apreciat de utilizatori și nu ai ce să-i reproșezi.
Dacă vă interesează o alternativă atunci recomand modelul acesta Aeg.

Te-ar mai putea interesa