AEG FFB62407ZW, de ce să cumperi acest model slim

Pentru pasionații de electrocasnice germane recomand mașina de spălat vase AEG FFB62407ZW. Vine cu o capacitate de spălare medie (9 seturi), iar dimensiunile sunt unele compacte (e un aparat slim).

Această mașină are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Chiar dacă prețul inițial pare ușor crescut, trebuie să știți că pe parcursul utilizării o să vă recuperați banii prin facturi mai mici la curent.

Păreri pro și contra

AEG FFB62407ZW are clasa F de eficiență energetică și un consum de 70 kWh la 100 spălări. Nici consumul de apă nu e prea mare întrucât discutăm despre 9,9 litri per ciclu.
Aș dori să evidențiez câteva dintre motivele pentru care cineva ar trebui să se orienteze înspre acest aparat:

  • Are o fiabilitate foarte bună prin faptul că vine cu garanție de 10 ani pe motor și 5 ani pe produs. Pentru a beneficia de aceasta trebuie să înregistrați aparatul pe site-ul producătorului.
  • Are program rapid de jumătate de oră (Quick 30). Acesta se va dovedi util atunci când sunteți grăbiți.
  • Pentru economisirea suplimentară de resurse are senzor pentru detectarea murdăriei și sistem de uscare AirDry.
  • La asamblarea aparatului au fost folosite materiale și piese de calitate. Un exemplu ar fi cuva din inox, pe lângă faptul că are motor inverter.

Din păcate nu e un aparat care să vină cu facilități de interacțiune prin intermediul unui telefon mobil, dar nu știu dacă v-ar fi ajutat așa ceva.

Per ansamblu, un astfel de aparat se va dovedi suficient pentru acele persoane care vor un produs de calitate de la un producător cu reputație excelentă. Aceasta e susținută de garanția îndelungată și de faptul că e făcut din piese de calitate.
Dacă unii producători români sunt pe piață de 10 ani, AEG există din 1883 (183 ani). Acesta e unul din motivele pentru care e așa de popular.

Te-ar mai putea interesa