Bosch SPV4EMX20E, o mașină de spălat vase de 45 cm – câteva păreri

Pentru cei care nu au mult spațiu în bucătărie sau mobilier foarte mare, le recomand o mașină de spălat vase cu lățime ceva mai mică – 45 cm. Aceasta are o capacitate inferioară sau limitată însă 10 seturi pot fi ajuns și pentru o familie. am ales să vă prezint modelul de jos numit pentru că este oferit de un producător foarte renumit ș băi aparatele sale sunt bine echipate. Modelul Bosch SPV4EMX20E este unul incorporabil însă instalarea sa va decurge diferit pentru că are nevoie de o ușă de mobilier și poate fi pusă doar sub blat.

Veți vedea că recenziile sunt în general pozitive indiferent de care model discutăm, de aceea vă recomand modele Bosch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate că am acea capacitatea nu pare a fi de ajuns pentru unii utilizatorii deoarece vor să spele și altfel de articole (oale, tăvi, accesorii diverse), dar și așa puteți spăla mai des cu încărcătură ceva mai mică și să ajustați setările sau programul.

Programul Eco are cel mai mic consum de energie, iar durata sa este una mai mare – 3 ore 30 de minute. Această durată poate să difere dacă alegeți anumite opțiuni sau dacă vorbim de un model diferit.

Clasa de eficiență energetică D este foarte bună în cazul modelului prezentat, anterior a fost clasa A++, pentru a vă face o idee.

Pentru tacâmuri mi se oferă un sertar Vario compact și nu un sertar subțire în partea de sus cum vedem la alte modele.

Home Connect este o caracteristică nu foarte nouă și cu ajutorul căreia puteți monitoriza aparatul sau chiar alege anumite opțiuni suplimentare. E ca și cum ați avea o telecomandă Smart cu care puteți controla diverse aparate (dacă sunt de la același brand și oferă acea caracteristică).

Concluzie

Bosch SPV4EMX20E merită ales și pentru că oferă anumite tehnologie utile: DosageAssist, EcoSilence Drive (motor foarte silențios), InfoLight (prezent și pe Bosch SGV2ITX18E),  ActiveWater, senzor de încărcare (detectează cantitatea de încărcătură), Glass Protection. În cazul altor modele, putem vorbi chiar de mai multe dotări sau chiar mai bune.

Te-ar mai putea interesa