Bosch SGV2ITX18E, mașină de spălat vase cu InfoLight

Mașina de spălat vase este un aparat foarte util orice bucătărie, indiferent că aveți de spălat vase, pahare sau ustensile. Performanțele ei depind de mărimea ei, adică poate avea o lățime de 45 cm, respectiv 60 cm. Cea de jos este un model mare (Bosch SGV2ITX18E) dar nu cu o capacitate atât de mare, coșurile fiind gândit mult diferit de restul. Spun asta deoarece există chiar și mașini cu capacitate de 15-16 seturi, iar dimensiunile lor nu sunt cu mult mai mari decât cele ale modelului prezentat.

Nu poate fi un aparat foarte accesibil deoarece prezintă anumite caracteristici speciale, iar pe acestea le voi enumera mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

ExtraDry este o astfel de caracteristică, iar aceasta oferă o uscare prelungită pentru ca rezultatele să fie mai pe placul vostru.

Active Water o vedem pe tot mai multe modele similare și se laudă că reduce semnificativ consumul de resurse, adică mai puțină apă și energie fără a afecta performanțele aparatului.

Este echipată cu motorul EcoSilence Drive, care este foarte popular pe tot mai multe aparate noi oferind funcționare mai silențioasă, adică un ambient mai plăcut.

Se laudă și cu un sistem automat prin care se reglează programul nunții de gradul de murdărie al vaselor, astfel se găsesc resurse. Deci chiar dacă nu are cea mai bună clasă energetică de pe piață vă va ajuta să economisiți.

După cum am menționat mai sus, este prezent și acel info Light care este un spot LED și vă informează în legătură cu stadiul programului.

Noile aparate vin cu sisteme de protecție împotriva inundațiilor astfel că puteți spăla vasele chiar și când sunteți în preajmă sau chiar acasă.

Concluzie

E de înțeles că Bosch SGV2ITX18E nu poate avea cea mai bună clasă energetică deoarece nu vorbim de un buget modest, iar aparatele cu clasa A pot costa chiar și dublu (exemplu: Bosch SMI6TCS00E). Această mașină costă prea mult pentru unii dintre voi, însă vorbim de un brand cu experiență în domeniu, astfel că soluțiile oferite costă ceva mai mult decât la alte branduri.

Te-ar mai putea interesa