Bosch SPV2IKX10E, mașină de spălat cu 9 seturi și Home Connect

Mașina de spălat vase din imagine este modelul Bosch SPV2IKX10E care este unul incorporabil, adică pentru instalare este necesar un corp dedicat și care se pune sub blat. Panoul de control este simplificat deoarece are un număr redus de programe și funcții, nu că ar fi avut nevoie de mai multe. Designul este modern și pe ușa sa se montează un panou cu mâner, astfel că aparatul nici nu va fi vizibil (numai voi veți ști că se află acolo). Chiar dacă nu vă pricepeți și nu aveți pe cineva care să vă ajute, puteți alege un serviciu de montaj al acestui tip de aparat.

Aparatele acestui brand sunt destul de competitive deoarece sunt destul de bine dotate și noua generație oferă tehnologia Home Connect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aparat complet incorporabil vă ajută să câștigați ceva mai mult spațiu pentru că va fi pus într-un crop al mobilierului. Pentru o mașină de spălat aveți nevoie de o alimentare cu apă (robinet) și de o scurgere, adică este bine să fie cât mai aproape de o chiuvetă (sunt sifoane speciale). Panoul de control este unul electronic și selecțiile se fac înainte de a închide ușa. Dar există și o alternativă, plus că puteți supraveghea paratul fără a mai sta prin apropiere.

Păreri pro și contra

Noua generație de aparate de la Bosch permite un control al aparatului de la distanță, adică puteți folosi aplicația oferită de acest brand că doar are caracteristica Home Connect. Are o clasă energetică F care a fost oferită pentru un consum de numai 78 kWh (la 100 de cicluri). Ocupă puțin spațiu pentru că are o lățime de numai 45 cm, însă spală suficient de mult – 9 seturi. De multe ori, o astfel de capacitate de spălare este de ajuns și programele se ajustează cu ajutorul senzorului de încărcare.

Bosch SMS2ITI33E oferă rezultate excelente și este de așteptat de la un aparat nou care este oferit de un brand de top. Cele 5 programe sunt de ajuns pentru diferitele articole și mai sunt și câteva funcții interesante.

Te-ar mai putea interesa