Bosch SPV2HKX39E, model incorporabil pt 9 seturi

Pentru persoanele interesate de un electrocasnic premium pentru spălarea rufelor recomand modelul Bosch SPV2HKX39E. E perfect pentru cei interesaţi să spele până în 9 seturi de vase cu un consum redus de resurse.
Eficienţa energetică a aparatului e una bună, fiind vorba despre clasa E (conform noilor clasificări) cu un consum de 220 kWh pe an.
Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual, dpdv al eficienţei şi utilizării. panoul de comandă e prezent pe muchia uşii, iar pentru notificări privind starea spălării e proiectat pe podea un fascicul luminos.

Păreri pro şi contra

Modelul Bosch SPV2HKX39E e unul cu Home Connect, adică o caracteristică smart care presupune posibilitatea controlării aparatului de pe un telefon mobil care are instalată aplicaţia aferentă (Home Connect). Se poate spune că aparatul te ascultă prin faptul că are suport pentru asistentul Alexa de la Amazon.
E un aparat cu un nivel de zgomot scăzut de 48 decibeli, iar la nevoie poate fi făcut şi mai silenţios prin intermediul funcţiei „Silence on demand” care durează maxim 30 minute.
Precum alte modele de la Bosch şi acesta vine cu motor EcoSilence Drive. Pe lângă faptul că e silenţios şi eficient e şi durabil. Acest lucru e susţinut de garanţia de 10 ani pe motor.
Un alt lucru interesant e faptul că are 10 ani garanţie anti-ruginire pe cuvă. E realizată din inox, adică dintr-un material de foarte bună calitate.
Referitor la consumul de resurse trebuie scris că într-un ciclu consumă 0,77 kWh şi 8,5 litri. Aceste sunt nişte valori mici pentru beneficiile pe care le primim. Trebuie luat în considerare şi faptul că are capacitate de 9 seturi care e una medie.

Dimensiunile aparatului sunt de 82x45x55 îxlxa cm, dar pentru dimensiunile necesare incorporării în mobilier vă recomand să studiaţi schiţa de montaj disponibilă pe site-ul producătorului ori în cutia produsului.

Te-ar mai putea interesa