Bosch SPS2HKW59E, model pt 9 seturi cu Home Connect

Bosch SPS2HKW59E e un aparat premium echipat cu caracteristica smart Home Connect cum e în cazul altor modele de la Bosch.
De la început trebuie să scriu că e un model standard (nu e incorporabil) şi cu dimensiuni normale de 85x45x60 îxlxa cm.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşi bani primim un aparat modern care vine cu un aspect plăcut şi o mulţime de lucruri utile.
Din imaginea alăturată se poate vedea că e un mode alb cu panou de comandă frontal localizat deasupra mânerului.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat vase Bosch SPS2HKW59E e una realizată din materiale de calitate. Spre exemplu cuva e una din inox.
Partea smart de la acest model – Home Connect – presupune că aparatul poate fi controlat de pe un telefon mobil sau prin intermediul unui asistent vocal precum Alexa.
Pentru economisirea resurselor acest model vine cu „senzor pentru încărcare”, iar în felul acesta dacă aveţi mai puţine vase atunci şi consumul de resurse va fi unul mai mic.
Eficienţa energetică e A+ deoarece consumul anual e de 220 kWh, iar cel în program normal e de 0,78 kWh.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că acest model vine cu 46 decibeli, adică un nivel de zgomot redus.
Suplimentar aparatul are câteva lucruri care fac aparatul mai silenţios: programul Silence şi „silence on demand”. Programul Silence e o modalitate silenţioasă de utilizare a aparatului (reducere la 43 decibeli), iar silence on demand presupune reducerea zgomotului prin intermediul aplicaţiei.

În cazul în care nu ai idee ce program să foloseşti atunci îţi vine în ajutor Easy Start care prin intermediul telefonului mobil îţi recomandă programul potrivit.

Ceva ce întâlnim doar la Bosch e garanţia de 10 ani pentru cuvă (o garanţie antiruginire) şi motorul EcoSilenceDrive.

Te-ar mai putea interesa