Bosch SPS4HMI61E, mașină de spălat vase cu inox anti-amprentă

Mașinile de spălat vase pot fi atât incorporabile, cât și independente, astfel încât să puteți alege modelul care vi se potrivește. Bosch SPS4HMI61E este un model independent și chiar dacă nu pare a fi prea special, finisajul inox anti-amprentă îi dă un plus de eleganță. Evident că vorbim de partea frontală care și iasă în evidență, iar voi o puteți instala oriunde aveți utilitățile necesare pentru racordare. Dacă ați alege o variantă cu lățime de 60 cm, atunci puteți pune în locul mașinii de spălat rufe.

Modelul prezentat mai jos este unul cu lățime mai mică, astfel că ar fi ideal pentru cei care nu au o bucătărie foarte mare sau și așa nu spală foarte mult cu acest tip de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Indiferent de mărime, prețurile sunt relativ același deoarece vorbim de același componente și performanțele diferă cu câteva seturi (3-4 seturi). Evident că și consumul diferă atunci când spălați mai mult, iar unele modele vin cu funcție de încărcare la jumătate (program special pentru mai multe seturi) sau alegeți care coș să îl spele.

Recomand modelul de sus din mai multe motive:

  • arată bine și nu mă refer doar la inox, ci și la noul panou de control.
  • tava pentru tacâmuri este mult mai practică decât acel coș mic care putea fi mutat în coșul inferior.
  • funcția Home Connect vă permite să controlați sau doar să monitorizați aparatul de la distanță. Acea aplicație este compatibilă cu Alexa, în caz că vreți să folosiți doar un singur mod de control al aparatelor.
  • din eticheta energetică reiese că are un consum destul de redus, este silențioasă, un program Eco scurt și altele.
  • se folosește de un senzor de încărcare pentru a detecta numărul de vase din interior, adică este mult mai bine gândită decât alte aparate din această categorie.

Concluzie

Bosch SPS4HMI61E este un aparat care impresionează în acest buget și dacă țineți să aveți un aparat fiabil, nu alegeți un alt brand. Dacă v-ar plăcea pe alb, aveți modelul Bosch SPS2HKW41E care este cam similar.

Te-ar mai putea interesa