Bosch SPS2HKW41E, păreri model compact cu clasa E

Bosch SPS2HKW41E e un aparat de generație nouă pentru acele persoane interesate de ceva cu o capacitate medie de spălare și cu facilitatea smart numită Home Connect. Faptul că are o capacitate de 9 seturi face ca aparatul să aibă niște dimensiuni compacte (lățimea e de 45 centimetri, dimensiunile complete fiind de 85x45x60 îxlxa cm).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim una din cele mai bune mașini de spălat de pe piață. Din poza de alături se poate observa că panoul de comandă e unul caracteristic Bosch, având inscripții precum Silence și Serie 2.

Bosch SPS2HKW41E

Păreri pro și contra

Am scris mai sus că acest Bosch SPS2HKW41E este unul smart, iar acest lucru nu presupune doar că poate fi controlat de pe telefon, ci și vocal. Asta doar în cazul în care aveți Amazon Alexa.
Ca alte modele de la acest producător și acesta are tehnologie ActiveWater care presupune economisirea de resurse prin maximizarea eficienței.
Motorul care echipează acest model este unul de tip EcoSilence Drive. Spre deosebire de motoarele vechi, acesta se diferențiază prin faptul că e silențios, durabil și eficient.
Pentru eficiență maximă în alegerea programelor și opțiunilor, acest model vine cu funcția Favorit care ne ajută la economisirea de timp.
Este echipat cu Extra Dry, adică la clătirea finală se mărește temperatura și extinde durata de uscare.

Din păcate nu e un model incorporabil, dar în schimb este unul slim datorită dimensiunilor reduse (în special lățimea care e de 45 cm). În acest fel nu o să ocupe prea mult loc în bucătărie. Dar, dacă vreți neaparat ceva incorporabil atunci recomand modelul SMV4EVX14E care e de la același producător.

Verdictul meu legat de acest model e că merită banii în cazul în care doriți ceva premium de la un producător german. Fără nicio exagerare trebuie să scriu că mașinile de spălat vase și rufe de la Bosch sunt cele mai cumpărate în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa