Bosch SPS4EMI28E, mașină de spălat vase cu Home Connect

Pe lângă mașinile de spălat vase clasice mai sunt și cele Smart, adică care pot fi controlate și monitorizate de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile (de multe ori este compatibilă și cu asistenți vocali). Bosch SPS4EMI28E este un astfel de model și aplicația necesară se numește Home Connect (prin WiFi). Aceasta poate fi folosit și la alte aparate compatibile de la acest brand, astfel nu mai trebuie să stați în preajma loc. Chiar și așa meniul aparatelor moderne poate fi folosit cu ușurință fiind unul de tip touch și pictogramele mari ușurează interacțiunea.

Nu este precum alte mașini de spălat vase (incorporabile), adică are un design modern pe inox și se instalează precum un aparat standard, adică nu necesită un corp de mobilier. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă vă plac aparatele elegante, adică cu finisaje pe inox sau pe negru, atunci o mașină ca cea de sus este numai bună. Să nu uităm că este ofertă de un brand foarte apreciat de clienți deoarece oferă soluții calitative, dar și bine dotate.

Poate că la prima vede nu pare să fie diferită, ei bine, prezintă un număr destul de mare de caracteristici interesante: finisaj antiamprentă, EfficientDry (uscare cu un consum ai mic de energie), sertar Vario Drawer pentru tacâmuri, sistem Rackmatic triplu până la 5 cm (chiar și când e încărcat), Silence Plus, dizolvare și spălare excelentă cu DossageAssist, paharele au un loc special datorită tehnologiei Glass Protection, programul Silence este ideal pentru momentele când vă aflați în bucătărie alături de cineva și nu vreți să fiți deranjați.

Tot în același preț există și modelul mai mare Bosch SMS4HTW33E (12 seturi), cu clasă energetică similară, lățime de 60 cm și design pe alb. Diferențe majore între cele două sunt pentru că vorbim e aceeași generație, deci dotările sunt relativ aceleași. Însă, culoarea aparatului (materialul exterior) poate afecta prețul aparatului.

Concluzie

Bosch SPS4EMI28E este o opțiune bună dar dacă nu vă interesează prea mult că aveți inox cu antiamprentă și capacitatea joacă un rol important, se poate lua în considerare și acea alternativă.

Te-ar mai putea interesa