Bosch SMS4HTW33E, maşină de spălat cu Home Connect

Bosch SMS4HTW33E e o maşină de spălat vase normală (independentă) care poate spăla până în 12 seturi de vase. Spre deosebire de alte modele de la Bosch aceasta are caracteristica smart numită Home Connect. Această caracteristică presupune controlul aparatului de pe un telefon mobil ori prin asistent vocal (este oferit ca exemplu Alexa de la Amazon).

Aparatul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de la un brand german care ne va ajuta să spălăm eficient o cantitate mare de vase.
Din imaginea alăturată se poate vedea că e un aparat de culoare albă cu un panou de comandă mare pe care sunt inscripţionate programele. Pe panou se mai pot vedea inscripţii care fac referire la faptul că aparatul e din seria 4 şi că e silenţios (nivelul de zgomot e de 46 decibeli).


Păreri pro şi contra

Maşina Bosch SMS4HTW33E e una care nu consumă mult curent deoarece are clasa A++ de eficienţă energetică cu un consum de 0,9 kW per ciclu şi 256 kWh pe an. Dacă vă preocupă consumul de apă atunci trebuie ştiut că acesta e de 9,5 litri per ciclu şi 2660 litri pe an.
Aparatul acesta nu ocupă mult loc, dimensiunile sale fiind de 85x60x60 îxlxa cm.
Precum în cazul maşinilor de spălat rufe şi acesta are detectare automată a cantităţii prin intermediul unui senzor de încărcare.
Are mai multe tehnologii care contribuie la un consum mic de resurse. Acestea sunt Active Water, motorul Eco Silence Drive, Dosage Assist şi senzorul pentru încărcare amintit mai sus.
Modelul acesta menţionează care pe lângă faptul că e silenţioasă are şi un program dedicat numit Silence care e cea mai silenţioasă modalitate de utilizare a maşinii.
Faţă de alte modele acesta protejează sticla deoarece reglează gradul de duritate al apei.

Te-ar mai putea interesa