Bosch SMV4EVX14E, mașină de spălat vase cu Home Connect

Mașinile de spălat vase Smart sunt tot mai numeroase și le vedem la mai mulți producători. Un model care merită pus pe lista de cumpărături este Bosch SMV4EVX14E deoarece este oferit de un producător german și are niște specificații interesante. Multe dintre ele le vedeți pe eticheta energetică însoțită, iar aceasta o vedeți pe mai toate aparatele mari. Este evident că generația nouă oferă un plus de eficiență și se poate vedea că acest model are clasa C. Este o clasă bună pentru acest tip de aparat și sunt foarte puține modele care stau mai bine decât aceasta.

Diferențele sunt foarte mici când vorbim e două clase energetică succesibile, adică dacă raportăm la 100 de spălări vedem doar câțiva zeci de kW. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch SMV4EVX14E

Merită sau nu merită cumpărată?

Sunt destul de multe caracteristici speciale care trebuie luate în considerare atunci când comparați aparatele, nu e e ajuns să vă uitați la specificațiile de bază. Aparatele Bosch costă mai mult pentru că vin cu tehnologii noi și calitatea este una diferită.

În locul coșului pentru tacâmuri are un sertar special în care puteți pune și ustensile diverse care le folosiți la gătit. Controlul la distanță se face prin Home Connect și poate că mai folosiți aparate similare (Smart). Sunt foarte puține branduri care nu oferă aparate cu funcții Smart.

Are și tehnologia Efficeint Dry, adică ușa se deschide automat la final pentru ca vasele să fie uscate cu ajutorul aerului natural. De multe ori se poate întâmpla ca vasele să nu fie uscate complet sau să fie fierbinți, iar această soluție este destul de eficientă, astfel că o vedem pe mai multe modele sau implementată diferit (motiv pentru care și denumirea diferă). Acestea nu sunt singurele caracteristic ale mașinii, mai are și InfoLight, însă modele precum Bosch SPV6YMX11E au TimeLight (proiectează timpul rămas).

Concluzie

Bosch SMV4EVX14E reprezintă o soluție puțin mai specială, însă dacă bugetul este până la 2000 lei, ar trebui să arunci o privire și peste cele cu clasă energetică E. Acelea sunt și cele mai populare iar la 100 de spălări consumul crește cu numai 20 KWh.

Te-ar mai putea interesa