Bosch SPI4HMS61E, mașină de spălat vase semi-incorporabilă

Bosch SPI4HMS61E este un model nou care impresionează la fel de mult ca și altele, doar că are un design mai plăcut în zona panoului de control. Acesta a fost integrat destul de bine și se află deasupra mânerului. Acest tip de aparat (semi incorporabil) arată mult diferit de cel complet incorporabil, adică panou de control nu mai este pe marginea ușii ci e în partea din față a ușii, după cum se paote vedea și în imaginea de prezentare de mai jos. Evident că acesta nu este alb, ci pe inox, iar pe ușa sa se pune o ușă de mobilier dar fără mâner, că doar are aparatul.

Acest brand oferă soluții de top cu prețuri pe măsură, dar și dotările sunt conforme cu prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă aveți posibilitatea să cheltuiți mai mult pe o mașină de spălat vase, atunci nu ar trebui să excludeți brandurile de top. Le puteți identifica ușor, adică oferă soluții mai scumpe și au tehnologii moderne de spălare și uscare. Să nu uităm că are și Home Connect, adică posibilitate de control și monitorizare din aplicație. Cu alte cuvinte, are tehnologia fără fir WiFi, deci raza de conectare este foarte bună. Dacă vă interesează caracteristicile Smart de la aparate, atunci v-aș recomanda să alegeți doar aparate de la un singur brand. Astfel, veți folosi o singură aplicație și multe dintre le sunt compatibile Alexa (asistent vocal).

Nu are coș pentru tacâmuri ci un sertar deosebit numit VarioDrawer, iar mulți producători aleg să-l pună în partea de sus. InfoLight este prezent și la acest model, astfel că veți ști dacă programul mai este în desfășurare.

Concluzie

Bosch SPI4HMS61E are o clasă energetică E (ca și Bosch SMV2ITX18E), care este foarte bună deoarece vorbim de un consum foarte mic (0,82 kWh la ciclu de spălare). Nu-i lipsește nici un program, are chiar și cel Eco cu o durată de 3 ore și 40 minute, dar consumul rămâne foarte redus. Deci dacă aveți timp să stați prin preajmă și nu veți pleca nicăieri, nu văd de ce nu l-ați alege pe acesta.

Te-ar mai putea interesa