Bosch SMV2ITX18E, păreri mașină clasa E

Bosch SMV2ITX18E e o mașină de spălat vase cu o capacitate medie de spălare întrucât e vorba despre 12 seturi. E un model complet incorporabil cu facilități smart și eficiență energetică E. Nu știu dacă ar mai trebui să amintesc că e vorba și despre un producător german – Bosch.

Mașina de față integrează o multitudine de facilități, printre acestea fiind InfoLight, Home Connect, motor EcoSilence Drive și Extra Dry. Venind cu capacitate de 12 seturi o să fie un model suficient pentru o familie de 3-4 persoane care spală frecvent.

  • Clasa E de eficiență
  • Home Connect
  • 5 ani garanție
  • Complet incorporabil

Printre lucrurile avantajoase ale acestui model se numără garanția de 5 ani, multitudinea de dotări utile și economia mare de resurse. Pentru a economisi resurse are integrate diverse tehnologii precum motorul inverter, senzorul de încărcare și ActiveWater. În felul acesta aparatul are clasa E de eficiență cu un consum de 92 kWh la 100 cicluri.
Nivelul de zgomot al aparatului e de circa 48 decibeli, dar cu ajutorul funcției „Silence on demand” poate fi transformat într-un aparat și mai silențios. Acest lucru poate fi realizat din aplicația Home Connect și e valabil maxim 30 minute.
Sunteți notificați pe telefon sau podea privind starea spălării. Pe telefon prin intermediul aplicației, iar pe podea prin InfoLight.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie ținut cont, iar unul important e prețul puțin mai mare. Acest lucru se datorează faptului că vine de la un producător german și că are o multitudine de facilități.

Părerea mea e că modelul acesta Bosch SMV2ITX18E e unul pentru acele persoane interesate de ceva calitativ și care sunt dispuse să scoată ceva mai mulți bani din buzunar.
De final ar mai trebui să adaug că aparatul are 5 ani garanție, dar trebuie să-l înregistrați pe site-ul producătorului. Beneficiați de 10 ani garanție pentru motor și pentru cuvă.

Te-ar mai putea interesa