Bosch SMV6EDX57E, model cls D cu Home Connect

Bosch SMV6EDX57E e un model incorporabil care oferă posibilitatea spălării a 13 seturi de vase prin intermediul a 8 programe. Consumul energetic e unul mic, fiindu-i atribuită clasa D (vechea clasă A++) de eficienţă energetică.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat incorporabil care e smart prin faptul că poate fi controlat de pe telefon şi vocal prin Amazon Alexa.


Păreri pro şi contra

Maşina Bosch SMV6EDX57E are un consum anual de 262 kWh, iar cel de apă e de 2660 litri. Per ciclu de spălare consumă 0,92 kWh şi 9,5 litri.
Pentru economii de resurse acest aparat are senzor pentru încărcare şi ActiveWater. Senzorul detectează cantitatea şi adaptează resursele în funcţie aceasta. ActiveWater maximizează eficienţa spălării prin reducerea resurselor daotirtă unei distribuiri precise a apei.
Dacă sunteţi interesaţi de nivelul de zgomot atunci trebuie ştiut că e de 42 decibeli, adică unul deloc mare pentru un astfel de aparat.
Dimensiunile aparatului sunt unele de 82x60x55 îxlxa cm. Din acestea puteţi observa că nu e un model slim, dar că nici nu e unul exagerat de mare.
Ceva deosebit întâlnit doar la Bosch ar fi garanţia de 5 ani pentru aparate incorporabile (acest lucru e o promoţie şi trebuie verificată disponibilitatea acesteia), garanţia de 10 ani pentru cuvă (e o garanţie anti-ruginire) şi motorul EcoSilence Drive are garanţie tot de 10 ani. Despre cuvă trebuie adăugat că e una din inox.

Aparatul te anunţă când trebuie adăugate tablete prin Tab-Count. Lucrul acesta e valabil doar prin intermediul aplicaţiei Home Connect precum la alte modele Bosch.
Deoarece e un aparat complet incorporabil avem la dispoziţie TimeLight care proiectează pe podea timpul rămas de spălare.
Dacă vreţi un aparat care să nu fie incorporabil atunci vă recomand acest model de la Bosch. E un model similar celui din acest articol util dacă nu aveţi mobilă pentru electrocasnice incorporabile.

Te-ar mai putea interesa