Bosch SMS2ITW04E, model cls E cu senzor încărcare

Modelul Bosch SMS2ITW04E e o maşină de spălat vase premium pentru până la 12 seturi de vase. Vine de la brandul german Bosch şi incorporează o multitudine de tehnologii utile care fac utilizarea cât mai uşoară. Corespunde şi noilor norme ale UE, motiv pentru care vine cu clasa E de eficienţă energetică (vechea clasă A++). Consumul la 100 de cicluri e de 92 kWh.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat smart care incorporează multe tehnologii utile.
Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare albă cu panou de comandă la vedere.


Păreri pro şi contra

Maşina de spălat vase Bosch SMS2ITW04E e una modernă cu diferite mecanisme care ajută la economisirea de resurse. Fac referire la senzorul pentru încărcare şi tehnologia ActiveWater. Senzorul de încărcare detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta adaptează consumul de resurse.
Modelul acesta de la Bosch se laudă cu un sistem care oferă protecţie 100% împotriva daunelor cauzate de apă.
Motorul are garanţie 10 ani deoarece e unul de tipul EcoSilence Drive, iar pentru cuvă avem o garanţie tot de 10 ani, dar împotriva ruginirii. Mai exact e o cuvă din inox. Aparatul are o garanţie standard de 2 ani.
Controlul aparatului se poate face de la panoul de comandă cât şi de pe un telefon mobil. Acest ultim lucru se datorează funcţiei Home Connect, iar dacă doriţi puteţi controla maşina şi vocal deoarece are suport pentru Amazon Alexa.
Nivelul de zgomot al aparatului e de 50 decibeli, iar dacă vreţi un nivel de zgomot mai scăzut atunci prin intermediul aplicaţiei Home Connect puteţi folosi funcţia „silence on demand” care poate dura maxim 30 minute.

Per ansamblu acest mode e unul numai bun pentru o gospodărie modernă şi smart în acelaşi timp.

Te-ar mai putea interesa