Bosch SMV4ITX11E, mașină de spălat vase cu raport calitate/preț foarte bun

Mașina de spălat vase numai reprezintă un moft, ci o necesitate. astfel că vedem o gamă destul de largă de modele de la cele mai accesibile până la cele mai bine dotate. Modelul de mai jos prezentat, Bosch SMV4ITX11E, are performanțe recente pentru cât costă și s-ar putea să vă placă ce oferă. Prețuri este mult diferit de cel al altor branduri deoarece este vorba de mai mulți ani de experiență.

Chiar dacă nu văd pricepeți astfel de aparat, un producător precum Bosch vă oferi ceva în plus față de restul. Aici nu mă refer numai la dotări ci și la calitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Performanțele de spălare depind de felul cum sunt concepute coșurile, lățimea aparatului și tehnologiile încorporate. Unele tehnologii vă pot ușura viața, cum ar fi Home Connect, InfoLight etc. Acestea sunt prezente și pe alte mașini, le puteți considera chiar și ai aparate Smart (compatibile Alexa).

Ar mai fi și alte tehnologii, cum sunt cele de optimizare a procesului de spălare, dar și reducerea nivelului de zgomot produs în timpul procesului de spălare.

Aș putea spune că este o mașină complet echipată și care nu duce lipsă de mai nimic. Poate că unii dintre voi v-ați dori în sertar mai generos pentru tacâmuri cum vedem la alte modele (cel din partea de sus), dar și cel inclus mi se pare suficient de bun (poate fi scos dacă nu aveți dacă tacâmuri de spălat).

Ce mașini și cu o clasă energetică A care este cea mai eficientă, dar prețurile sunt de două ori mai mari astfel încât nu prea ar merita o astfel de investiție. Cea de sus oferă o clasă energetică E, adică un consum de 92 kwh (100 de spălări).

Concluzie

Bosch SMV4ITX11E este un model complet incorporabil și se pot observa din imaginile de prezentare, astfel că pentru a-l instala veți avea nevoie de un spațiu generos sub blat sau un corp mobilier dedicat. Dacă spațiul este de numai 45 cm (lățime), v-aș recomanda modelul de la același brand Bosch SPV4EMX20E.

Te-ar mai putea interesa