Bosch SMV4HTX33E, maşină clasa A++ pentru 12 seturi

Bosch SMV4HTX33E e o maşină de spălat vase complet incorporabilă care poate spăla până în 12 seturi de vase. Vine de la brandul Bosch care e unul german, iar din această cauză beneficiem de un produc cu o fiabilitate foarte bună.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu clasa A++ de eficienţă energetică. În acest fel consumul energetic e d e0,9 kWh per ciclu şi de 258 kWh pe an.
Din poza de alături puteţi vedea cum arată, dar acest lucru nu e prea important din moment ce e un aparat incorporabil. Panoul de comandă e pe interiorul uşii, iar pe acesta se pot vedea butoanele, ecranul şi că are Home Connect (poate fi controlat de pe un telefon).

Bosch SMV4HTX33E

Păreri pro şi contra

Modelul Bosch SMV4HTX33E e unul smart în sensul că are Home Connect. În acest fel poate fi controlat chiar şi vocal prin Amazon Alexa.
Nu e un model slim, acest lucru chiar nu contează deoarece e incorporabil cu nişte dimensiuni de 82x59x55 îxlxa cm. Dimensiunile necesare incorporării le găsiţi în schiţa de montaj.
Putem spune că nu e un model zgomotos deoarece nivelul de zgomot e unul de 46 decibeli, adică mult inferior unei maşini de spălat rufe.
Nu trebuie să staţi tot timpul cu ochii în telefon ori lângă aparat deoarece la terminarea spălării e poiectată lumină roşie pe pardoseală. Acest lucru poartă numele de InfoLight.
Dacă aveţi vase greu de uscat atunci vă va ajuta opţiunea Extra Dry care oferă uscare suplimentară.
Precum alte electrocasnice şi acesta vine cu un motor avansat numit EcoSilence Drive. Acesta se remarcă prin durabilitate, eficienţă şi că e silenţios.
E un aparat foarte fiabil, cuva având 10 ani garanţie împotriva ruginirii. Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa