Bosch SGV4HVX31E, mașină de spălat vase cu ExtraDry și InfoLight

Mașina de spălat vase din imaginea de jos are o lățime mai mare deci și o capacitate de încărcare de minim 13 seturi. Dar nu este vorba de un model clasic ci de unul de la un brand de top, motiv pentru care ne așteptăm la specificații ceva mai bune. Bosch SGV4HVX31E este modelul prezentat și este unul din cea mai recentă generație deoarece se laudă că are o clasă energetică bună, dar și cu alte specificații destul de interesante. Aici mă refer și la caracteristici speciale precum cele două menționate mai sus ExtraDry (uscare suplimentară) și InfoLight (un fascicul luminos vă informează în legătură cu programul).

Se vede doar din imaginea de jos că are coșuri foarte spațioase și puteți spăla toate vasele, adunate de la toate mesele zilei. Acum vă puteți invita prietenii să ia cina la voi și spălatul vaselor va fi o joacă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este un model destul de reușit și nou, motiv pentru care are recenzii pozitive și specificații excelente. Evident că este loc de mai bine și de aceea sunt mașini care necesită un buget mult mai mare decât cea de sus.

Dacă nu vă place să vedeți vase umede la terminarea programului, alegeți opțiunea ExtraDry și veți obține rezultate mai uscate (extinde durata de uscare). Cu alte cuvinte, va fi un consum ceva mai mare de energie și poate că nici nu vă deranjează. Alte modele au doar uscare cu aer natural, adică la final se deschide puțin ușa pentru ca aerul din încăpere să pătrundă la interior. Exact ca și cum s-ar usca la chiuvetă în acel suport pentru vase, doar că acum nu sunt vasele la vedere.

Această mașină poate fi considerată ca fiind un spațiu de depozitare suplimentar și astfel blatul sau chiuveta nu va mai fi atât de încărcată.

Concluzie

Bosch SGV4HVX31E este doar una din numeroasele opțiuni care le puteți alege. Un model mult diferit de cel de sus este Beko BDFS26020WQ care este mai compact și nu necesită incorporare, adică nu este necesar un corp de mobilier sau un spațiu dedicat.

Te-ar mai putea interesa