Bosch SMV4HTX31E, mașina de spălat vase cu 12 seturi

Bosch SMV4HTX31E este un model care oferă o funcționalitate mai bună datorită caracteristicii Home Connect, adică poate fi monitorizat din aplicația mobilă. Doar după imaginea de prezentare se poate vedea că este un model complet incorporabil. Panoul de control este mai restrâns decât la cele independente, dar nu-i lipsește nimic. Chiar din contră, oferă chiar mai multe programe și funcții, însă depinde și cu ce îl comparați. Mașinile de spălat vase ale acestui brand dar și multe alte tipuri de aparate, sunt dotate cu tehnologii moderne.

Bineînțeles, cea de jos nu reprezintă gama de top însă poate fi de ajuns pentru orice gospodină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un astfel de aparat vă poate ajuta destul de mult pentru că nu veți petrece atât de mult timp în bucătărie. Cu alte cuvinte, puneți vasele și tacâmurile în coșuri și alegeți programul potrivit. Sunt câteva funcții care vă pot face viața mai ușoară sau chiar să ajustați procesul de spălare pentru a obține rezultatul dorit la momentul potrivit (amânare pornire de până la 24 ore).

Sunt model chiar și cu mai multe seturi, dar și așa este încăpătoare și de multe ori nu contează cantitatea introdusă, ci eficiența procesului de spălare. În cazul aparatului de sus, vedem o clasă energetică foarte bună – D, adică consumul este unde la 0.9 kWh per ciclu de spălare (poate să difere de la un program la altul). Cu un consum mai mic de energie avem modelul de la același brand numit Bosch SMH6ZCX42E.

Dacă nu v-am convins, ar mai fi și alte motive pentru care ar merita aleasă, plus că sunt și numeroase părerile ale clienților, aceștia fiind foarte mulțumiți de alegere.

Concluzie

Bosch SMV4HTX31E oferă și moduri de funcționare silențioasă, aveți un coș mic pentru tacâmuri și nu un sertar cum vedem la altele, WiFi (compatibil cu asistentul vocal Alexa), InfoLight pentru a ști stadiul programului, posibilitatea salvării funcției favorite, detergentul este dizolvat mai bine pentru un a obține rezultatele dorite (Dossage Assist), protecție articole din sticlă (în special pahare).

Te-ar mai putea interesa