Bosch SMH6ZCX42E, păreri model clasa C

Bosch SMH6ZCX42E e o mașină de spălat vase pentru acele persoane interesate de ceva premium de la un producător german de top. Spre deosebire de modelul Hotpoint HI 5030 WEF acesta e unul smart, restul caracteristicilor fiind asemănătoare.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » , iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături se poate observa că aparatul e unul complet incorporabil. Comandarea acestuia putându-se realiza de pe panoul de comandă aflat pe muchie sau de pe telefon. Acest ultim lucru e posibil datorită faptului că aparatul e smart, adică are facilitatea Home Connect.

Avantaje

Principalul motiv pentru care mulți aleg această mașină e că poate spăla o cantitate mare de vase. Acest lucru e urmat de eficiența energetică care e clasa C. Acest lucru presupune un consum energetic de 75 kWh la 100 spălări față de 85 kWh cât e în cazul clasei D. Pe termen lung o să recuperați o parte din costul aparatului deoarece o să plătiți mai puțin pe curent.
Cum e în cazul mașinilor de spălat moderne, și acesta are programe automate așa încât să nu vă pierdeți timpul. Ar trebuie adăugat și că are senzor pentru încărcare. Acesta ajută la ajustarea resurselor în funcție de încărcare.
Un alt lucru avantajos (are e întâlnit și ala alte modele) e programul Silence. Acesta reduce zgomotul mașinii de spălat la minimul posibil.
În privința uscării trebuie adăugat că are PerfectDry cu Zeolith, acest lucru presupune o uscare naturală.

Dezavantaje

Există un singur dezavantaj, iar acesta e (după cum probabil ați ghicit) costul. Dar trebuie să recunoaștem că raportul dintre preț și dotări e unul foarte bun.

Concluzia mea referitoare la modelul acesta e că-și merită banii dacă aveți un buget peste medie pentru a achiziționa ceva de calitate. Pe piață o să găsiți variate alternative, dar niciunul nu va avea excelentul raport dintre preț și dotări pe care îl are Bosch SMH6ZCX42E.

Te-ar mai putea interesa