Bosch SMV4HCX48E, maşină cu HomeConnect şi clasa D

Pentru persoanele interesate de o maşină de spălat vase incorporabilă premium recomand Bosch SMV4HCX48E. Are o eficienţă energetică bună, fiind vorba despre clasa D cu un consum energetic de 85 kWh la 100 cicluri… foarte puţin.
De la început trebuie să scriu că e un model pentru 14 seturi, adică un aparat care poate spăla o cantitate mare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern ca aspect, funcţionalitate şi consum. Aspectul exterior e unul caracteristic unui model incorporabil în sensul panoul de comandă e poziţionat pe muchia uşii.


Păreri pro şi contra

Spre deosebire de alte modele acesta are sertar VarioDrawer care e un spaţiu special pentru tacâmuri şi alte ustensile de bucătărie.

Nu trebuie să stai tot timpul lângă maşină deoarece are Home Connect care presupune că puteţi primi notificări de la aparat pe telefon. Dacă nu vreţi să folosiţi această facilitate smart atunci aveţi la dispoziţie InfoLight care presupune că aparatul proiectează pe podea starea spălării (dacă a terminat sau dacă încă mai spală).
Nu trebuie să te gândeşti tot timpul dacă aparatul mai are tablete deoarece eşti notificat în aplicaţie când mai ai 5 tablete.
Un alt lucru bun legat de aplicaţie e că poţi reduce zgomotul la minim timp de 30 minute prin „Silence on demand”.

Garanţia aparatului e de 2 ani, dar motorul EcoSilenceDrive are 10 ani, iar cuva are 10 ani antiruginire.

Precum la alte modele Bosch şi aceasta are ActiveWater. Această tehnologie presupune consum redus de resurse şi mai multă performanţă. Mai exact are tehnologie de filtrare, încălzire mai rapidă şi pompă cu performanţe mai bune.

De final pot să scriu că acest model e pentru acele persoane care vor un aparat uşor de folosit, durabil şi cu un excelent raport dotări-preţ.

Te-ar mai putea interesa