Bosch SMV4EVX10E, mașină de spălat vase incorporabilă Clasa C

Bosch SMV4EVX10E este una dintre cele mai avansate mașini de spălat vase de pe piață și care este disponibilă la un preț foarte bun. Evident că sunt modele și mai dotate decât aceasta, doar că nu aveți nevoie de toate. Modelul prezentat are specificații decente iar cele mai importante pot fi observate din eticheta nouă, care vrea să scoată în evidență eficiența ei. Cu alte cuvinte, vă puteți face o idee destul de ușor doar studiind puțin acea etichetă.

Nu este un model chiar simplu, adică vine cu funcție Smart adică este compatibilă Home Connect și nici nu prea sunt modele de peste 2000 RON care să nu oferă această caracteristică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Sunt câteva motive pentru acest model este superior altor modele (în special celor mai accesibile), iar acestea le găsim doar pe mașinile acestui brand:

  • sistem de uscare mai eficient datorită deschiderii automate a ușii.
  • sertar Vario pentru tacâmuri și ustensile mici, chiar și accesoriile unor aparate.
  • coșuri VarioFlex, cel superior poate fi ajustat datorită sistemului Raftmatic care este foarte popular.
  • clasa energetică C, destul de rar întâlnită la aceste aparate și reflectă consumul de energie scăzut.
  • fasciculul de lumină InfoLight este prezent și el, care se proiectează pe podea și vă informează în legătură cu statusul programului.
  • cu Home Connect puteți controla aparatul puțin mai diferit, dar poate că nici nu vă veți folosi prea des de această funcție.

Anumite dotări pot avea denumiri diferite la alți producători, chiar dacă au același rol (poate că funcționează puțin diferit). Dacă vi se pare că prețul este prea mare pentru bugetul alocat, atunci alegeți o mașină cu clasă energetică E (diferența este destul de vizibilă – 20 kW pe an) iar un Bosch SMV4HVX37E ar fi un bun exemplu.

Concluzie

Bosch SMV4EVX10E este un aparat conceput să impresioneze utilizatorii și nici nu aveți ce să-i reproșați. O capacitate de 13 seturi este de ajuns pentru cei mai mulți utilizatori și senzorul de încărcare va detecta cantitatea de vase introdusă, astfel se ajustează programele pentru a economisi și mai mult.

Te-ar mai putea interesa