Bosch SMS6TCI00E, mașină de spălat vase de cu uscare Perfect Dry

Mașinile de spălat vase foarte eficiente costă mai mult decât majoritatea modelelor disponibile pe piață. Un exemplu foarte bun este mașina de mai jos care are clasă energetică A, aceasta fiind cea mai bună clasă energetică de pe piață. Pentru a vă face o idee modelul prezentat are un consum de numai 54 kWh la 100 de spălări.

Poate că pentru unii dintre voi un preț de 3000-4000 RON ar fi cam mult dar veți avea un aparat de top cu dotări moderne. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Un număr mai mare sau mai mic de programe este irelevant. Important este să aveți programele standard dar și funcții aferente. Pun pentru modelul prezentat mai sus vorbim de 6 programe la care se adaugă tot atâtea funcții. Aici amintesc funcționare silențioasă, cor superior ajustabil, suport cești, blocare interfață, indicator timp rămas, protecție inundații, sistem pentru protecția paharelor.

Fiind un model Independent, panoul de control este la vedere și este destul de bine organizat. Interfața este una prietenoasă, avem pictograme suficient de mari, iar iar acestea sunt explicate mai bine în manualul său. Evident că acest panou este diferită la un brand la altul, iar la acesta este așezat imediat deasupra mânerului.

Aș putea spune că se adresează celor care vor un aparat elegant, adică cu un finisaj inox iar tratamentul este antiamprentă pentru a întreținerii mult mai ușoară.

Singurul minus ar fi lipsa caracteristici Smart – Home Connect, car o găsim pe modelul de la același brand Bosch SMD6TCX00E.

Concluzie

Pe final ar mai trebui să menționez faptul că prezintă două caracteristici care le veți aprecia în zi de zi Perfect Dry și Silence Plus. cu alte cuvinte rezultatele vor fi mai pe placul vostru și funcționarea aparatului nu va fi deranjantă (ținând cont că aparatul este montată în bucătărie sub blat).

Nu sunt multe recenzii la acest aparat deoarece are un preț cam piperat pentru unii dar îl consider justificat, calitatea materialelor fiind mult peste media Dar și o atenție la detalii este la un alt nivel. Cu alte cuvinte vorbim de un segment de top însă nu este cea mai avansată mașină de la acest brand.

Te-ar mai putea interesa