Bosch SMS6EDI06E, model premium cu Home Connect

Bosch SMS6EDI06E este o maşină de spălat vase modernă pentru acele persoane interesate de un electrocasnic premium de la un brand german. Faţă de alte modele vine cu caracteristica smart numită Home Connect, detectare automată a cantităţii (Bosch îi zice senzor pentru încărcare), nivel de zgomot redus şi alte lucruri utile.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care nu e doar modern, ci care arată bine. Din poza de alături puteţi vedea un model de culoare argintie, fiind vorba despre inox anti-amprentă (nu se vor vedea urme de degete).

La prima vedere panoul de comandă nu există, însă acest lucru e doar o aparenţă înşelătoare întrucât e prezent pe partea interioară a uşii. Acest lucru e unul util deoarece nu trebuie să te pui pup atunci cât vrei să faci o setare.


Păreri pro şi contra

Modelul Bosch SMS6EDI06E e unul din seria 6 cu Silence Plus. E foarte silenţios, nivelul de zgomot fiind de 42 decibeli. În plus acest aparat are program Silence pentru a fi şi mai silenţios.
E o maşină de spălat vase „conectată”, adică prin aplicaţia Home Connect se pot face diverse setări. Un lucru interesant e faptul că poate fi controlat vocal prin Amazon Alexa.
Cum e cazul la alte modele şi acesta deschide uşa automat pentru uscare naturală. Acest lucru poartă numele de EfficientDry. O altă tehnologie similară prezentă pe unele maşini Bosch e PerfectDry care foloseşte mineralul numit zeolith, dar nu e prezentă pe acest model.
Cuva e una calitativă, iar pentru a demonstra acest lucru producătorul oferă garanţie anti rugină de 10 ani pe această piesă. Aparatul are o garanţie standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult. De asemenea e oferită o garanţie de 10 ani pe motor deoarece e vorba despre unul EcoSilence Drive.

Te-ar mai putea interesa