Bosch SPS6ZMI35E, model premium clasa A3+

Bosch SPS6ZMI35E e o maşină de spălat rufe modernă prin faptul că are Home Connect (caracteristică smart), clasa A+++ de eficienţă energetică şi culoare plăcută (inox antiamprentă).
De la început trebuie să scriu că nu e un model incorporabil, dar e unul compact prin faptul că are o lăţime de 45 cm.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de la un brand german. E un produs care se prezintă bine vizual şi ca funcţionalitate. Pe panoul de comandă se pot vedea inscripţii privind căruia face parte din seria 6 şi că are caracteristica PerfectDry.


Păreri pro şi contra

Maşina Bosch SPS6ZMI35E e una cu detectare automată a cantităţii printr-un senzor de încărcare. În acest fel dacă spălaţi o cantitate mai mică atunci consumul e unul proporţional.
Nivelul de zgomot e de 43 decibeli, adică cât al unui frigorific. Suplimentar are program Silence pentru reducere suplimentară a zgomotului.
Motorul e unul modern tip EcoSilence Drive care se evidenţiază prin faptul e silenţios, durabil şi eficient energetic.
E un model PerfectDry care foloseşte mineralul zeolith care transformă umiditatea în aer cald în procesul de uscare. În felul acesta se fac economii de până în 20 procente la curent.
Caracteristica Home Connect menţionată mai sus presupune că aparatul poate fi urmărit şi controlat de pe un telefon mobil. Mai mult, acest model poate fi conectat la asistentul vocal Amazon Alexa. Aparatul beneficiază de conexiune wi-fi.
Nu va ocupa mult loc prin faptul că are dimensiuni compacte de 85x45x60 îxlxa cm.
Eficienţa energetică e una deosebită întrucât are clasa A+++ cu un consum anual de 188 kWh. Nici consumul de apă nu e prea mare prin faptul că e de 2660 litri pe an. Per ciclu consumul e de 0,65 kWh şi 9,5 litri. Producătorul menţionează că aparatul beneficiază de sistem de economisire a energiei electrice.

Te-ar mai putea interesa