Bosch SMI8YCS01E, de ce ai alege acest model smart

Bosch SMI8YCS01E e o mașină de spălat vase cu capacitate mare de spălare deoarece e vorba despre 14 seturi. În plus e vorba despre un model semi-incorporabil așa încât să arate cât mai bine.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un producător german cu reputație foarte bună.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch SMI8YCS01E nu are doar facilitate smart (Home Connect prin care poate fi verificat de pe un telefon smart), ci se remarcă prin mai multe lucruri pozitive precum cele de mai jos:
1. Are clasa B de eficiență energetică cu un consum de 65 kWh la 100 cicluri. Nici consumul de apă nu e prea mare, fiind vorba despre 9,5 litri per ciclu.
2. Economisește resurse prin intermediul Active Water, programelor automate și senzorului de încărcare. Acestea presupun distribuirea precisă a resurselor (apă, încălzire etc) în funcție de cât de încărcat e aparatul și de cât de murdare sunt rufele.
3. Motorul e unul de generație nouă, fiind vorba despre unul EcoSilence Drive. Acesta se evidențiază prin durabilitate, eficiență și că e silențios.
4. Este realizat din materiale de calitate precum faptul că are cuva din inox. Acest lucru garantează o durată mare de utilizare a aparatului.

Singurul aspect negativ al acestui model e faptul că are un cost de achiziție ușor mare. Însă în acesta e reflectată capacitatea mare și dotările premium.

Un lucru neutru e că are încărcare la jumătate, adică o funcție întâlnită și la alte modele și care ne ajută să economisim resurse atunci când spălăm o cantitate redusă de vase.

Per ansamblu acest model e recomandarea mea pentru acele persoane care vor un aparat avansat tehnologic și care să fie ușor de folosit.
Producătorul german Bosch e unul recunoscut pentru produsele sale de calitate și alegând un produs de la ei veți face o alegere bună.

Te-ar mai putea interesa