Bosch SMS4HVI45E, mașină de spălat vase elegantă

Mașina de spălat vase din imaginea de jos Bosch SMS4HVI45E este un model nou care oferă performanțe satisfăcătoare pentru cât costă, însă și fiabilitatea este la un alt nivel, că doar vorbim de un brand de top. Designul său este unul destul de elegant și finisajul inox antiamprentă îl vedem doar pe aparate de top, iar întreținerea va fi mai ușoară. Din câte observ, nu toată partea frontală este din inox, ci există o parte și din plastic care mai că nici nu prea iasă în evidență deoarece e pe aceeași culoare.

Deci dacă nu vă plac mașinile de spălat vase complet sau parțial incorporabil, puteți să puneți modelul de jos pe listă deoarece prețul este unul decent. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă vă plac aparatele care un panou de control modern însă nu foarte restrâns, modelul de sus ar fi numai bun. Cu alte cuvinte, vedeți tot timpul timpul rămas, opțiunile alese și aveți acces ușor la toate opțiunile sale. Poate că și vă doriți ca toate aparatele din bucătărie să fie vizibile și să fie pe inox, adică să arate cam la fel. Poate că nu sunt toate de la același brand, însă dacă puneți accent și pe partea Smart, că doar varianta de sus are Home Connect, vă puteți gândi ca să achiziționați toate aparatele de la același brand. Astfel veți folosi o singură aplicați pentru a le controla pe toate sau doar să le monitorizați.

Evident că nu sunteți nevoiți să folosiți aplicația mobilă, adică puteți să folosiți panoul de control clasic, că și așa nu trebuie să alegeți foarte multe opțiuni pentru spălare.

Cu ce se evidențiază acest model? Păi, are o mulțime de caracteristici speciale: sertar VarioDrawer pentru tacâmuri și ustensile, Home Connect, sistem Rackmatic Triplu, opțiune favorit, opțiune încărcare la jumătate, DossageAssist și mai câteva.

Concluzie

Bosch SMS4HVI45E are sistem de uscare clasic (condensare) cu opțiune de uscare suplimentară spre final – ExtraDry. La alte mașini se folosește un sistem cu deschiderea ușii la final, astfel că vedem un consum ia mic de energie (cum e la Electrolux EEM48321L).

Te-ar mai putea interesa