Bosch SMS4HVI32E, mașină de spălat vase standard cu inox antiamprentă

Fiecare producător oferă numeroase soluții pentru clienți, deoarece bucătăriile pot să difere de la un client la altul. Față de majoritatea mașinilor de spălat vase, Bosch SMS4HVI32E are un design standard și are o lățime de 60 cm, astfel că puteți pune o mulțime de vase în ea. Evident, vorbim de o serie standard care nu trebuie incorporată, dar tot trebuie să o puneți sub blat unde trebuie racordată la utilități. Arată bine și acum aveți panoul de control vizibil chiar și după închiderea ușii. La mașinile complet incorporabile aveți panoul de control pe marginea ușii, astfel că selecțiile trebuie făcute înainte de a închide ușa.

Interfața este destul de simplă pentru că nu aveți atât de multe programe de spălare+uscare ca la mașinile de spălat rufe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O lățime de 60 cm presupune o capacitate de încărcare generoasă, iar în cazul de sus vorbim de o capacitate de 13 seturi. În total sunt 6 programe și pot fi văzute cu ușurință pe panoul de control, dar mai sunt și funcțiile din partea dreaptă a ecranului digital (care afișează timpul rămas). Se poate programa când să pornească în caz că vreți să fiți prin preajmă când pornește sau finalizează programul. Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat, trebuie să știți că vasele și tacâmurile sunt uscate la finalul programului și le puteți pune la loc imediat.

Păreri pro și contra

În locul coșului pentru tacâmuri, mașina are un sertar numit VarioDrawer în care puteți pune diverse articole de dimensiuni reduse. Acesta se află pe nivelul al treilea ca la multe alte modele similare de la acest brand. Raftul superior poate fi ajustat pentru a face loc pentru vase mai voluminoase. Nu trebuie să stați lângă ea pentru că are caracteristica Home Connect, adică trebuie să instalați aplicația pe telefon și puteți monitoriza de la distanță aparatul.

Mașina din imagine, Bosch SMS4HVI32E, are dotări avansate și aici mă refer la tehnologii moderne, care sunt prezente doar la aparatele acestui brand: DosageAssist, EcoSilence Drive, ActiveWater și Glass Protection.

Te-ar mai putea interesa