Bosch SMI6ECS69E, model clasa D cu Home Connect

Bosch SMI6ECS69E este o maşină de spălat vase modernă care e pentru o bucătărie cu mobilier incorporabil. Poate spăla o cantitate mare de vase deoarece are o capacitate de 14 seturi. În ciuda acestui fapt nu consumă mult curent, motiv pentru care-i este atribuită clasa D de eficienţă energetică (vechea clasă A+).

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere.

Păreri pro şi contra

Modelul Bosch SMI6ECS69E nu e slim, dar e de tipul incorporabilă aşa încât să se integreze perfect în bucătăria dvs.
E realizată din materiale de calitate. Spre exemplu cuva e una din inox, iar în acest sens are garanţie 10 ani anti-ruginire pentru cuvă. Şi motorul e unul garantat a 10 ani deoarece e unul EcoSilence Drive. Restul aparatului are o garanţie standard de 2 ani.
Nivelul de zgomot e al unui frigorific, adică foarte mic. E vorba despre 39 decibeli, iar dacă vreţi şi mai puţin atunci din aplicaţia Home Connect puteţi să o faceţi mai silenţioasă prin „Silence on demand” care e o funcţie.
Cum e în cazul altor modele de la Bosch şi acesta senzor pentru încărcare. Acesta economiseşte resurse deoarece sunt folosite proporţional cu vasele din cuvă.
Uscarea vaselor se realizează foarte bine deoarece are EfficientDry. Acest lucru presupune că aparatul deschide uşa pentru uscare mai bună.
Controlul aparatului se poate realiza de la panoul de comandă, de pe telefon sau vocal prin intermediul Amazon Alexa.

Despre producător nu cred că e nevoie să mai scriu că e unul german de top. Şi în ţara noastră există fabrici care produc componente pentru acesta. Produsele Bosch sunt unele premium şi se remarcă prin finisaje bine realizate şi atenţie la detalii.

Te-ar mai putea interesa