Bosch SMS4HTI33E, mașină de spălat vase cu Home Connect

Tot mai multe aparate oferă posibilitatea să le controlați de la distanță, iar aici mă refer la faptul că sunt compatibile cu diverse aplicații. În cazul modelului Bosch SMS4HTI33E este vorba de Home Connect care este compatibil Alexa (control vocal). Aparatele electrocasnice Smart sunt ceva mai deosebite și oferă mai multă funcționalitate (opțiuni mai multe în aplicație), dar se poate monitoriza și aparatul ca să nu stați prin preajmă. Panoul de control este în partea frontală de unse se poate vedea și timpul rămas și opțiunile activate.

Sunt mai multe tipuri de mașini de spălat, iar cea de jos este una independentă, adică nu sunteți nevoiți să o integrați, dar eu recomand să o puneți sub blat. Poate înlocui mașina de spălat rufe că doar are nevoie de aceleași utilități. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu aș putea spune că este cea mai populară mașină de la acest brand chiar dacă are numeroase recenzii, pentru că nu este cea mai atractivă ca preț. Majoritatea optează pentru cele complet incorporabile, dar și pentru cele compacte care pot fi montate chiar pe blat fiind mult mai mici și ușor de mutat.

O mașină de spălat vase ca cea de sus poate spăla până la 12 seturi, adică poate spăla toate vasele din ziua respectivă, dar pot fi introduse și alte articole deoarece coșul superior se poate ajusta. Programele sunt satisfăcătoare și nu aș putea spune că duce lipsa de vreunul.

Se deosebește de restul prin prezența unor dotări mai moderne, iar una dintre acestea este senzorul de încărcare. Acesta ajustează consumul de resurse în funcție de cât ați pus la interior, alte model de pe piață vin cu funcții de încărcare la jumătate sau alegeți care dintre cele două coșuri vreți să fie spălate.

Concluzie

Bosch SMS4HTI33E are un coș mic pentru tacâmuri care poate fi mutat în funcție de necesități, se poate salva programul cu setările preferate ca favorit, iar data viitoare se poate alege opțiunea la o simplă apăsare, tablele sunt dizolvate atât de bine datorită noului sistem patentat de acest brand, dar și multe altele. Dacă v-r plăcea să fie parțial incorporabilă, atunci aruncați o privire peste modelul Bosch SMI4HTS31E.

Te-ar mai putea interesa