Bosch SMI4HTS31E, review mașină semi-incorporabilă

Bosch SMI4HTS31E e o soluție pentru acele persoane interesate de o mașină de spălat vase incorporabilă, dar al cărui panou de control să se poată vedea. Vine de la un producător german, iar acest lucru ne arată vă beneficiem de un aparat premium.

Mașina are un preț bun Vezi prețul special de azi », în aceștia fiind inclusă garanția de 5 ani de care beneficiați dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
Aparatul are capacitate de spălare de 12 seturi așa încât să poată fi considerată ca fiind o mașină de spălat medie dpdv al capacității.

Avantaje

E un aparat fabricat din materiale de calitate precum cuvă din inox. Motorul e unul EcoSilence Drive caracterizat prin durabilitate, eficiență și că e silențios.
Controlul său poate fi realizat de la panoul de comandă, dar și de pe telefon. Ultimul lucru e datorat faptului că are facilitatea Home Connect.
Dacă vreți ca aparatul să fie silențios atunci aveți la dispoziție programul Silence precum și funcția cu același nume. Această funcție reduce zgomotul până la 30 minute. Nivelul de zgomot în programul Silence e de 44 decibeli.
Pentru economisirea de resurse acest aparat are Aqua Sensor și Load Sensor.
Are integrată tehnologia ActiveWater despre care trebuie scris că ajută la economisirea de resurse printr-un proces optimizat de spălare care nu are legărută cu detectarea cantității.

Dezavantaje

Eficiența energetică e medie, aparatul având un consum energetic de 92 kWh. Din această cauză îi este atribuită clasa E de eficiență.
Costul de achiziție e unul ușor peste medie, aceasta reflectând dotările și faptul că vine de la Bosch.

Per ansamblu, acest model Bosch SMI4HTS31E e pentru acele persoane care doresc un produs de calitate de la un producător renumit. Spre deosebire de alte modele de la Bosch, aceasta are un cost ceva mai mic.
Dacă doriți o alternativă complet incorporabilă atunci recomand modelul Bosch SMS4HTI33E.

Te-ar mai putea interesa