Bosch SMS4EVW14E, mașină de spălat vase independentă albă

Mașina de spălat vase Bosch SMS4EVW14E este un model pe alb cu capacitate destul de mare, dar oricum nu cred că o alegeți pentru anumite specificații tehnice care le vedeți și pe mașini cu preț pe jumătate. Diferența o fac anumite dotări care le voi menționa mai jos. Având în vedere că vorbim de un brand de top care este prezent pe piața internațională, nu prea aveți cum să nu vă placă soluțiile oferite de acesta. Gama este destul de largă și nu sunt foarte multe culori ori chiar deloc atunci când vorbim de soluții incorporabile (complet).

Indiferent cum arată, performanțele sale sunt foarte importante în acest buget, dar și eficiența energetică. Astfel că veți recupera o parte din investiție, prin facturi mai mici (dacă în prezent folosiți de o mașină, însă e veche). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

După cum am menționat sus, mașina aceasta are clasă energetică C, astfel că la 100 de spălări consumul este de numai 74 kWh. Noile etichetări sunt mai stricte și consumul se măsoară diferit, iar pentru cei care vor să știe, la un ciclu de spălare vorbim de un consum de numai 0,82 kWh (depinde de program).

Este un aparat care se descurcă foarte bine puteți pune diverse articole, iar dacă nu aveți atât de multe, opțiune de încărcare la jumătate devine foarte utilă. Se poate programa pornire prin întârziere sa, adică se poate seta între 1 și 24 ore, astfel că la final să fiți acasă.

Îmi palce că aer sertar pentru tacâmuri și nu coș Vario, astfel puteți pune suficient de multe tacâmuri și le puteți lua cu ușurință pentru că acest sertar este în partea de sus.

Concluzie

Bosch SMS4EVW14E are funcție Favorit pentru a salva opțiunile mai des folosite, adică apăsați un singur buton pentru o combinație de opțiuni. Home Connect este prezent și la aceasta și voi puteți instala aplicația pentru mai multă funcționalitate și o monitorizare de la distanță a aparatului. Această caracteristică este prezentă și la alte aparate de la acest brand (gen Bosch SMS4HTI33E), însă nu vorbesc de toate, ci doar de o anumită gamă.

Te-ar mai putea interesa