Bosch SMS46LI04E, mașină de spălat vase clasa E

Mașinile de spălat vase sunt de mai multe tipuri, însă cele mai populare sunt cele complet incorporabile și cele standard. Modelul de jos Bosch SMS46LI04E este unul standard și se poate vedea din imagine de prezentare. Are un finisaj pe inox care arată bine și dă un plus de eleganță bucătăriei. Mulți utilizatori nu aleg mașinile compacte pentru că nu au un raport performanță/preț foarte avantajos, iar cele parțial incorporabile nu prea au sens. Mai bine optezi pentru un model ca cel de jos dacă îți place să ai acces tot timpul la panoul de control și arată foarte bine.

Aveți mai multe informații pe panoul de control, astfel că va fi destul de ușor să folosiți aparatul, însă sunt informații în plus în manualul său. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O mașină cu lățime de 60 cm oferă o capacitate de 13 seturi, adică puteți pune vasele folosite întreaga zi (depinde și de numărul de persoane și felurile de mâncare).

Păreri pro și contra

Arată bine pe inox, are clasă energetică superioară – E (noua etichetare), are un sertar generos pentru tacâmuri și nu un coș mic pentru aceste articole, spală și uscă decent. Nu prea ai ce reproșa unei mașini de spălat peste bugetul de 2000 lei, plus că vorbim de un brand cu experiență. Cu funcția specială ExtraDry, vasele sunt uscate perfect și pot fi puse la loc sau le puteți ține în aparat dacă nu aveți mult spațiu pentru depozitare lor. Are program chiar și pentru pahare, așa că puteți invita oricând musafiri și nu veți mai petrece mult timp prin bucătărie. Un astfel de aparat a devenit o necesitate în special dacă gătiți aproape zilnic pentru cei dragi.

Are coșuri VarioFle, pentru a face loc pentru alte tipuri de articole (culoarea roșie evidențiază reglajele). Bosch SMS46LI04E are un afișa generos pentru a voi să puteți monitoriza mai bine aparatul – timp rămas și indicatori de realimentare. Cu ajutorul tehnologie AquaSensor, programul se ajustează în funcție de gradul de murdărie de pe vase, însă există și un senzor pentru gradul de încărcare în caz că nu aveți multe articole murdare.

Te-ar mai putea interesa