Beko BDFN26430W, model 14 seturi cu 6 programe

Beko BDFN26430W e o maşină de spălat vase modernă de tipul standard (neincorporabilă) capabilă în a spăla până în 14 seturi de vase.
Are noua etichetă energetică din care reiese clasa D cu un consum energetic de 85 kWh la 100 spălări.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model care e uşor de folosit şi care nu consumă multe resurse.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko BDFN26430W e unul cu nişte dimensiuni de 85x60x60 îxlxa cm, iar greutatea e de 44 kg. Se poate vedea din dimensiuni că nu e un model slim.
Economia de resurse e datorată şi faptului că are Flexible HalfLoad, adică atunci când sunt mai puţine vase se poate termina mai repede programul de spălare. Aceasta e o opţiune care trebuie activată.
O altă opţiune utilă e AutoProgram care evaluează timpul şi temperatura necesară spălării în funcţie de cât de murdare sunt vasele.
La economisirea apei va contribui senzorul Dirt Sensor care detectează gradul de murdărie al vaselor şi programează câtă apă e necesară.

Un program cu consum energetic scăzut e cel Eco 50 grade. Acesta are grijă de vasele tale precum şi de mediul înconjurător.
Mai e un program util numit Mini 30 minute care e pentru veselă şi pahare puţin murdare. Temperatura de spălare e de 35 grade, iar programul poate să ţină mai mult dacă adăugaţi funcţii suplimentare.

Pentru o uscare mai bună modelele din ziua de azi ai o funcţie de deschidere a uşii. Aceasta e prezentă şi la modelul de faţă, purtând numele de Automatic Door Opening. Aceasta va prelungi durata ciclului de spălare.

Per ansamblu acest model se adresează persoanelor interesate de un aparat care să spele bine şi să fie echipat cu tehnologii noi şi utile.
Producătorul Beko e unul cu aparatură premium care are în portofoliu şi pe Arctic.

Te-ar mai putea interesa