Bosch SMS2ITI33E, maşină 12 seturi cu Home Connect

Bosch SMS2ITI33E este o maşină de spălat vase modernă cu capacitate de 12 seturi şi posibilitate de control smart. Are şi noua etichetă energetică din care reiese clasa E cu un consum de 92 kWh la 100 cicluri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care te ascultă la propriu şi figurat. Asta deoarece poate fi controlată pri voce dacă aveţi asistentul Alexa.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul gri, mai exact e o culoare inox pe care nu se văd amprentele (anti-amprentă). Se poate vedea panou de comandă care e unul caracteristic acestui brand.

Păreri pro şi contra

Stă bine la partea confort deoarece te anunţă când trebuie încărcată cu tablete (caracteristică numită Tab Count) şi poate fi controlată prin voce.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună deoarece pe lângă garanţia de 2 ani are garaţie de 10 ani pe motor (EcoSilence Drive care e întâlnită şi al alte modele Bosch) şi 10 ani garanţie anti-ruginire pentru cuvă. Trebuie să adaug că are cuvă din inox.
Dimensiunile aparatului Bosch SMS2ITI33E sunt 85x60x60 îxlxa cm, iar pentru alte detalii legate de dimensiuni vă recomand să consultaţi manualul de utilizare şi fişa produsului. Cred că puteţi vedea din dimensiuni că nu e vorba despre un model slim.

Nivelul de zgomot e uşor mai mare decât al unui frigorific deoarece e de 48 decibeli. În felul acesta putem să ne odihnim şi nu suntem deranjaţi când începe procesul de spălare al vaselor.
Suplimentar are „Silence on demand” prin care se poate reduce zgomotul până la 30 minute. Funcţia e disponibilă din aplicaţia Home Connect.

Economii mari de resurse se vor face datorită senzorului de încărcare. E un fel de Fuzzy Logic, dar pentru maşini de spălat vase.
Un alt lucru util e Dossage Assist care ajută la dizolvarea eficientă a tabletelor de curăţare.

Te-ar mai putea interesa