Bosch SMI6TCS00E, mașină de spălat vase cu afișaj digital

Modelul prezentat mai jos Bosch SMI6TCS00E este un model semi-incorporabil cu cu capacitate de spălare foarte mare – 14 seturi, design modern, clasă energetică A și funcționare silențioasă. Costă puțin mai mult deoarece oferă niște caracteristici noi pentru model de accesibile, dar nu și pentru cele de top. Să nu uităm că Bosch este un brand cu experiență în domeniul aparatelor electrocasnice și este pe piață de foarte mulți ani. Motiv pentru care vedem că oferă doar soluții avansate și care pot probabil v-ar interesa.

Prețul este ceva mai mare însă pentru cei care au au mai avut un aparat de la acest brand vor spune că este unul justificat. Cu alte cuvinte veți plăti pentru calitate, eficiență și performanță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Lăsând la o parte specificațiile sale tehnice care le putem vedea și pe mașini de spălat mult mai ieftin, veți observa niște dotări ieșite din comun. Aici mă refer la următoarele:

  • Sertar pentru tacâmuri și ustensile numit Vario Drawer, care poate fi considerat a fi un al treilea coș/sertar, fiind poziționat în partea de sus.
  • Nu lipsește nici de la acest model caracteristică Home Connect, adică posibilitatea de a controla aparatul de la distanță prin intermediul telefonului mobil. Aplicația este compatibilă Amazon Alexa, adică puteți să controlați vocal aparatul sau aparatele din locuință (dacă restul sunt tot de la un Bosch reprezintă aceeași caracteristică).
  • Coșul superior ajustabil până la 5 cm datorită în sistemul lui rackmatic triplu.
  • Pe lângă faptul că poate oferi rezultate foarte bune, aparatul va și usca vasele. O caracteristică în acest sens este Perfect Dry (prezent și pe modelul Bosch SMS6TCI00E), alte modele poate fi nu aveau altă denumire deoarece funcționează puțin mai diferit.

După cum am menționat mai sus aparatul este foarte silențios în timpul funcționării dar există și un program în acest sens

Concluzie

Am mai fi multe de spus că doar vorbim de un aparat mult mai avansat decât majoritatea modelelor disponibile, însă ca o încheiere, v-aș aminti acest model Bosch SMI6TCS00E este unul dintre cele mai eficiente de pe piață.

Te-ar mai putea interesa