Bosch SMI2ITS61E, mașină de spălat vase cu Home Connect

Tot mai multe mașini de spălat vase de la acest brand oferă caracteristica Smart, Home Connect. Dacă aveți mai multe astfel de aparate de la acest brand, le puteți controla/supraveghea prin intermediul unei singure aplicații. Bosch SMI2ITS61E este un model care impresionează la partea de dotări și funcții, iar dacă nu sunteți interesați de o capacitate foarte mare, cele 12 seturi pot fi de ajuns. Aceasta se incorporează și se poate vedea din imaginea de jos, iar panoul de control rămâne la vedere că doar este parțial incorporabilă (pe ușa aparatului se montează un panou de mobilier cu mâner orizontal). Imaginea de jos este una doar de prezentare, aparatul nu este alb, ci are un finisaj inox precum în cazul acestui Bosch.

Cu siguranță, o astfel de mașină de spălat este apreciată de majoritatea clienților, însă mai sunt și alte modele oferite de acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Evident când vorbim de Bosch, vorbim de aparate de calitate, realizate din materiale foarte bune. Incorporarea este posibilă doar dacă aveți un spațiu dedicat pentru acesta și aveți o priză, un robinet pentru apă și o scurgere pentru acest aparat. Puteți alege să scoateți mașina de spălat rufe din bucătărie pentru una ca cea de sus.

Chiar dacă nu este accesibilă precum cele de la alte branduri, Acesta oferă funcția Home Connect, ExtraDry (uscare suplimentară), Silence (nivel de zgomot redus), Favorit din aplicație pentru rezultatele mult dorite. E mult mai ușor să controlați aparatele prin intermediul telefonului și pot fi combinate programe cu funcții utile (de exemplu: opțiunea Extra Dry cu programul Eco).

Cu acel senzor de încărcare se pot economisi resurse deoarece de multe ori se întâmplă să puneți mult mai puține vase la spălat. Unii producători pun opțiunea de încărcare la jumătate, dar acea dotare nu este una automată ci trebuie aleasă.

Păreri pro și contra

Bosch SMI2ITS61E are dotări de top care fac aparatul mai eficient, silențios, performant și ușor de folosit. Aș putea spune că se adresează celor care au mai avut un așa aparat și vor unul ceva mai avansat.

Te-ar mai putea interesa