Bosch SGS4HVI31E, mașină de spălat vase pe inox

Mașina de spălat vase este un aparat care trebuie pus fie sub blat fie lângă mobilier, în funcție de tipul ei sau de mobilierul existent. Poate că aveți de gând să renovați bucătăria și să alegeți aparate incorporabile, astfel că trebuie să faceți un mobilier la comandă. Bosch SGS4HVI31E nu se incorporează motiv pentru care poate fi pusă în locul mașinii de spălat rufe sau altui corp de mobilier dacă vorbim de un mobilier modular.

Dacă nu știți multe despre aceste aparate, dar vreți să faceți o alegere bună, atunci alegeți un aparat de la un brand cu experiență și vă uitați și la opinii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Mașinile de la acest brand oferă caracteristici speciale mai numeroase. De exemplu, cea de sus oferă o opțiune de uscare suplimentară numiră Extra Dry pentru că sunt vase care poate se uscă mai greu. Coșurile VarioFlex oferă numeroase opțiuni de reglare pentru a face loc diverselor articole. Tacâmurile au loc și ele în aparat și nu există un coș, ci un sertar Vario în partea de sus. Sistemul Rackmatic este prezent și la acesta pentru a justa coșul superior până la 5 cm. Interiorul este organizat diferit la fiecare brand și optați pentru care vă convine mai mult.

Pe lângă faptul că are numeroase programe, se poate lăuda cu unul care prezintă un nivel de zgomot mai redus, astfel că veți avea o atmosferă plăcută în bucătărie. Exteriorul nu este vopsit ci este realizat dintr-un material cu aspect elegant – inox.

Clasa de eficiență este tot mai bună cu fiecare generație, astfel ca voi să optați pentru aparate cu consum cât mai mic. La aceasta este clasa E, adică vorbim de un consum de 94 kWh la 100 de spălări, dar și consumul de apă este destul de redus.

Concluzie

Chiar dacă nu vorbim de un model super compact, Bosch SGS4HVI31E oferă o listă generoasă de dotări, multe dintre ele le-am enumerat mai sus. Panoul de control electronic arată foarte bine și este vizibil tot timpul, nu ca la acele complet incorporabile. Eu consider că merită pentru că nu a dezamăgit clienții, însă mai sunt multe alte modele dacă nu vreți un model cu lățime atât de mare.

Te-ar mai putea interesa