Hotpoint HI 5030 WEF, review mașină 14 seturi

Dacă doriți o mașină de spălat cu capacitate peste medie atunci recomand modelul Hotpoint HI 5030 WEF. Spre deosebire de alte modele, aceasta are capacitate peste medie de 14 seturi și clasa D.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un produs de la un producător britanic de top. Din poză se poate vedea că e un model complet incorporabil. Acest lucru e unul avantajos deoarece în felul acesta se va integra perfect în bucătărie.

Printre principalele avantaje ale acestui model se numără programele din dotare. E vorba de niște programe utile precum Rapid 30 minute, Eco, programele Auto(mate), Noapte bună și Autocurățare.
Consumul energetic e unul redus, fiind vorba despre clasa D (fosta clasă A+++) cu un consum de 85 kWh la 100 spălări. Dacă uscarea cu aer natural e o tendință la noile mașini de spălat, acest lucru e valabil și la modelul de față. Mai exact, aparatul are Active Dry care presupune că aparatul deschide ușa la sfârșitul programului. Deschiderea ușii e de undeva la 10 centimetri.
Nivelul de zgomot e un alt aspect de care trebuie ținut cont. În cazul acestui model fiind vorba despre 43 decibeli și prezența unui program special – Noapte bună. Acest program e recomandat să fie utilizat pe timp de noapte deoarece are emisii la minim de zgomot.

Ca dezavantaj ar trebui să menționez că nu e smart, adică nu poate fi controlată de pe un telefon mobil. Iar, un alt lucru care trebuie luat în considerare e că are un preț ușor crescut.

Verdictul meu referitor la această mașină de spălat vase e că merită investiția. Mai ales dacă aveți de spălat cantități mari de vase și doriți să le spălați cu un consum mid de resurse. Prin resurse mă refer la curent cât și la apă. Consumul de apă per ciclu e de 9,5 litri, iar de curent e de circa 0,83 kWh (tot per ciclu).

Te-ar mai putea interesa