Bosch SGV4ITX11E, mașină de spălat vase cu opțiune Extra Dry

Mașina de spălat vase complet incorporabilă Bosch SGV4ITX11E mi se a fi pare o alegere foarte bună datorită dotărilor foarte bune, dar și specificațiile sale sunt excelente. Merită să optați pentru mașini de spălat vase mai mari deoarece suportă mai multe articole și aici nu mă refer strict doar la farfurii. Costă mai mult decât altele deoarece este mai bine dotată, plus că face parte dintr-o serie nouă care se laudă cu un nivel de zgomot mult mai redus. Totuși, nu oricine optează pentru o astfel de variantă deoarece necesită un mobilier la comandă sau trebuie modificat cel actual.

Aceste aparate sunt tot mai populare și nu nici nu mai veți spăla atâtea farfurii la chiuveta, pentru că acum aveți un „ajutor” interesant în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Mă gândesc că vreți acest model pentru că are o capacitate mare de spălare și uscare, iar panoul de control oferă numeroase opțiuni și programe. Are o clasă energetică mai bună decât restul și chiar dacă nu este o diferență mare în clasa E și F, în timp veți economisi bani. Ca și dotări suplimentare, mașina oferă DosageAssist, ActiveWater, EcoSilence Drive (motor mai eficient și fiabil), InfoLight (informează în legătură cu stadiul programul), opțiune Silence (reduce nivelul de zgomot), coș Vario pentru tacâmuri, Extra Dry (uscare suplimentară).

Consumul de energie la ciclu de spălare e scăzut – 0,92 kW, dar există variante care pot consuma mai mult pentru că nu au dotări atât de avansate.

Concluzie

Chiar dacă are un preț cam mare, veți observa că spală mult, interior flexibil, consum mic de energie, rezultate foarte bune și altele. Singurul minus pare să fie lipsa opțiunii de încărcare la jumătate. Bosch SGV4ITX11E merită recomandat deoarece excelează la cele mai multe capitole, plus că vorbim de un brand de top, dar e loc de mai bine după cum am menționat anterior. Aceste aparate nu mai sunt atât de scumpe cum au fost odată și sunt chiar mai eficiente energetic (cum se laudă și modelul Bosch SRV2IKX10E), deci veți recupera treptat o parte din cheltuieli.

Te-ar mai putea interesa