Bosch SRV2IKX10E, avantajele acestui model încorporabil

Îți dorești o mașină de spălat vase care să poată fi incorporată și să poată spăla o cantitate medie de rufe? Atunci îți recomand mașina Bosch SRV2IKX10E, iar în rândurile care urmează am să evidențiez principalele motive pentru care ar merita achiziționați.

Dar, nu înainte de a menționa faptul că acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături se poate observa că pe acești bani primim un aparat care e de dimensiuni compacte. E vorba despre o adâncime de 45 centimetri.

Avantaje și dezavantaje

Modelul Bosch SRV2IKX10E face parte din seria 2 și vine cu o eficiență energetică superioară, fiind vorba despre clasa F cu un consum de 78 kWh la 100 spălări. Nici consumul de apă nu e unul mare, fiind vorba despre 9,5 litri per ciclu.

Printre principalele avantaje ale acestui model ar trebui evidențiate următoarele:

  • Are tehnologia ActiveWater care presupune utilizarea de mai puțină apă și curent. Aceasta are rol de a maximiza eficiența prin distribuirea precisă a apei, încălzire mai rapidă și alte lucruri.
  • E un aparat durabil, dovadă fiind cuva garantată 10 ani (împotriva ruginirii) și motorul EcoSilence Drive garantat tot la 10 ani.
  • Vine cu programe automate care spală în funcție de gradul de murdărire.
  • Starea spălării e avertizată de un fascicul luminos proiectat pe podea. Acesta e numit InfoLight.
  • Costul de achiziție e ușor mare, dar reflectă faptul că vine de la un producător german de top.
  • Nu are facilitatea smart numită Home Connect.

Precum în cazul altor modele similare, nici acesta nu are un nivel de zgomot mare, fiind vorba despre 48 decibeli.
Iar, uscarea e una care se poate realiza prin ExtraDry în cazul în care aveți vase dificil de uscat.

De final trebuie să scriu că recomand acest model celora care vor electrocasnice de la Bosch, au un buget ușor mare și sunt interesați în a economisi resurse.

Te-ar mai putea interesa