Beko BDFS26020WQ, mașină de spălat vase albă

Beko BDFS26020WQ este un model destul de nou și se poate vedea după designul său, adică are acel panou de control mai avansat și mă refer la afișajul digital care este o noutate. Evident că mai sunt și alte modele clasice cu un așa panou de control sau cu mai multe opțiuni (butoane). Aceasta face parte din categoria modelelor Slim adică are o lățime de 45 cm, dar interiorul rămâne destul de voluminos. Cu alte cuvinte, vorbim de o capacitate de 10 seturi care este satisfăcătoare ținând cont că majoritatea mașinilor au 9 seturi.

Prețul este corect pentru ce oferă și cât consumă, iar pentru a vă face o idee despre ea, aveți imaginea de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Noua generație de aparate este mai eficientă și se poate vedea din eticheta nouă postată mai sus. Chiar dacă noile clase de eficiență sunt mai stricte, acum vă puteți face o idee mai bună despre ea și cam cât ar consuma la 100 de spălări. Consumul anual nu este atât de relevant cât timp nu spălați zilnic cu ea ci mai degrabă o dată la circa trei zile.

Costă mai mult decât altele deoarece oferă mai multe dotări avansate și aici mă refer la următoarele: motorul ProSmart Inverter, AquaIntense (spălare mai eficientă datorită brațului rotativ), Hygiene Intense (program pentru eliminare bacteriilor și virusurilor), Fast+ (scurtează programele fără a afecta rezultatele). Opțiunea Fast+ este folosită și la mașinile de spălat rufe și o consider foarte utilă pentru articole nu foarte murdare. În cazul de sus, o puteți folosi pentru vase recent folosite și pe care nu s-a uscat murdăria.

Concluzie

Beko BDFS26020WQ reprezintă o soluție foarte bună și care va fi apreciată de foarte mulți clienți. Nici nu aș vedea de ce nu ar fi apreciată, pentru că oferă dotări excelente, însă mulți utilizatori preferă variante incorporabile deoarece nu sunt vizibile și prețurile sunt la fel (pentru specificații și dotări similare). O astfel de mașină costă mai mult doar dacă este mai voluminoasă, iar Bosch SMV6ZCX19E este un bun exemplu.

Te-ar mai putea interesa