Bosch SGS2HTW73E, avantajele acestei mașini de spălat vase

Pe piață sunt mai multe modele cu capacitate de 12 seturi, dar recomandarea mea e acest model Bosch SGS2HTW73E deoarece vine cu o multitudine de facilități utile.
Acest scurt review vrea să-ți prezinte principalele avantaje pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat.

Înainte de toate trebuie să scriu că acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat aspectiv și de la un producător german.
Din imaginea de alături se poate vedea că are multiple inscripții precum faptul că face parte din seria 2 și că e un produs din gama Silence.

Păreri pro și contra

Modelul Bosch SGS2HTW73E e o mașină de spălat vase pentru acele persoane care vor o soluție standard ușor de montat. Comparativ cu modelele incorporabile nu trebuie să vă bateți capul legat de mobilier.
Având o capacitate de 12 seturi putem spune că e un model de capacitate medie și că va fi suficient pentru o familie formată din 3-4 persoane.
În rândurile ce urmează am să prezint principalele avantaje ale acestui model, adică:

  • Are eficiență energetică E care corespunde unui consum de 92 kWh la 100 spălări.
  • Uscarea e una eficientă, fiind vorba despre una de tip Extra Dry.
  • E dotat cu ActiveWater. Aceasta fiind o tehnologie care presupune consum mai mic de resurse și performanțe bune de spălare.
  • Motorul e unul inverter, numit EcoSilence Drive. Acesta e economic, silențios și durabil.
  • Pentru a nu vă pierde timpul cu alegerea programelor acest model are programe automate. Acest lucru presupune adaptarea resurselor în funcție de gradul de murdărie de pe vase.
  • Nu e slim, dimensiunile acestuia fiind de 60x60x85 lxaxî cm.
  • Nu poate fi controlat de pe un telefon mobil deoarece nu are Home Connect.

Acest aparat e pentru acele persoane care-și doresc un aparat de la un producător premium de top. Vine cu cele mai noi tehnologii așa încât să facă economii de resurse. Comparativ cu alte branduri acesta are prețuri ușor mai mari, dar reflectă fiabilitatea.

Te-ar mai putea interesa