Bosch SGS4HTI33E, mașină de spălat cu sistem Rackmatic triplu

Mașina de spălat vase din imagine Bosch SGS4HTI33E este un model care poate v-ar interesa deoarece arată foarte bine (în special într-o bucătărie echipată cu aparate cu finisaj similar – inox). Se vede destul de ușor că este vorba de un model clasic care poate fi pus aproape oriunde și nu necesită o ușă de mobilier. Panoul de control îl vedem tot timpul, însă sunt modele care îl au pe marginea superioară a ușii. Aceasta este una dintre cele mai noi variante oferite de acest brand și nu are un preț atât de mare, încât să nu v-o permiteți.

Se vede clar că este destul de lată, adică are o lățime de 60 cm, iar celelalte sunt cu lățime de 45 cm. Capacitatea de încărcare nu diferă mult, însă mai sunt și alte aspecte care trebuie luate în considerare când cumpărați un astfel de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Oferă un număr satisfăcător de programe – 6, are o capacitate de încărcare maximă de 12 seturi. Este de ajuns și atât, dacă spălați o dată la două zile. Mașina este realizată din materiale de calitate și se poate vedea că exteriorul este din inox antiamprentă. Având un panou de control la vedere, este și normal să vină cu funcție de blocare interfață ca să nu apese copiii pe butoane.

După cum am menționat, are coș superior ajustabil (până la 5 cm). Tacâmurile au locul lor, adică vedem un coș dedicat și destul de încăpător. Puteți programa pornirea sa dacă vreți să fiți prin prejmă când ajunge programul la final (Beko BDIN38643C are o funcție în plus – AutoDoor Opening). Cu opțiunea ExtraDy, vasele sunt uscate suplimentar pentru a fi puse imediat la loc.

Concluzie

Bosch SGS4HTI33E este un model care merită cumpărat și se poate vedea din părerile clienților. Se laudă că u o clasă energetică destul de bună – D, iar aceasta a fost acordată pentru un consum de 82 kWh la 100 de spălări. Destul de puțin și se va reflecta pe factura de la energie, pe când alte aparate au clas E sau F. Puteți alege programul Eco dacă țineți să consumați puțin sau cel Silence dacă nu vreți să deranjeze.

Te-ar mai putea interesa