Beko BDIN38643C, mașină de spălat vase cu AutoDoor Opening

Anumite aparate electrocasnice vă pot ușura viața de zi cu zi în special dacă vorbim de cele automate. Chiar și acestea pot fi de mia multe tipuri, unele pot avea niște caracteristici speciale foarte utile. Beko BDIN38643C este un model mai nou și care oferă AutoDoor Opening, adică la final vasele sunt uscate cu aerul natural din încăpere și se elimină aburul din interior. Astfel, ușa se deschide la finalul programului și nu este singurul model cu o astfel de dotare. Totuși, trebuie menționat că anumite dotări nu le găsim pe mașini accesibile.

Poate că nu are un design atrăgător, însă poate fi integrată complet în mobilier, adică se montează o ușă de mobilă peste cea a aparatului. Beko BDIN38644D este o alternativă la fel de interesantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă vă interesează o mașină cu capacitate mare, atunci aceasta este perfectă. Vorbim de o capacitate de 14 seturi, iar cu ajutorul senzorului care detectează gradul de murdărie, veți obține cele mai bune rezultate. Ați văzut că cele mai multe mașini oferă numai 4-5 programe, de aceea sunt modele cum este cel de sus care oferă câteva în plus. E foarte important ca voi să aveți toate setările și programele necesare pentru diverse articole. Pot fi introduse și tăvi și există un suport în acest sens.

Tacâmurile pot fi așezate într-un sertar special, dar și Bosch oferă o astfel de soluție care mi se pare mai ok decât acel coș mic pentru tacâmuri. Dacă vreți să aveți un consum mic, alegeți programul Eco care are o durată ceva mai mare (4 ore). Și așa aparatul se poate lăuda cu un consum mic de energie deoarece vedem una dintre cele mai bune clase energetice – C (cele mai multe având doar clasa E).

Concluzie

Beko BDIN38643C are un consum de numai 77 kWh la 100 de spălări și vorbim de un aparat mare cu o încărcătură pe măsură. Întreținere aparatului este ușoară dacă aveți o funcție de înlăturare a bacteriilor și virusurilor – Hygiene Intense. Curățarea vaselor este o joacă atunci când aveți CornerIntense, astfel că vasele sunt curățate uniform.

Te-ar mai putea interesa